2777
2789

ثریا قشنگ نیست😓

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم بعدا که دخترت بزرگ بشه مطمعا باش که از اسمش ناراضی خواهد بود چون قدیمیه معمولا وقتی صداش میکنی انتظار داری یه خانم مسن و جا افتاده برگرده نه یه دختر بچه کم سن و سال .معمولا یه اسمی برا بچه هاتون بزارید که بعدا اگه دوست نداشتن بتون راحت عوضش کنن .اسامیه مذهبی هم که دیگه غیر قابل عوض کردنه 😐

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 

نه 

اسم قشنگ بذار این اسما برا زمان خودش قشنگ بود الان اسم ننه بزرگاس .اگر مذهبی میخوای اسما قشنگتر بذار بزرگ میشه گناه داره اکثرا میخان عوض کنم اسمای قدیمی دارن.مثلا طرف اسم بابا بزرگ یا مادربزرگش میذاره مث رمضان یا رقیه اینا ولی چنتاشون بزرگ شدن رفتن عوض کردن فکر اسم فاطمه رو دادگاه مجوز نده عوض کنن بقیه رو میذارن .بازم خودت میدونی سلیقه ایه ولی فکر گلدخترتم باش

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
جدی گفتی؟ یکی از فامیلامون ۵۰ سالشه اسمش خورشیده 

خوب باشه عزیزم. خورشید خیلی قشنگه خورشید دریا من عاشق این اسمام

اسم مادرشوهر خاله من که سالهاست فوت کرده و اگه زنده بود الان ۱۰۰سالش بود نگاره.‌ کسی دیگه نگار نمیزاره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوب باشه عزیزم. خورشید خیلی قشنگه خورشید دریا من عاشق این اسمام اسم مادرشوهر خاله من که سالهاست فوت ...

چی بگم والا هرکی سلیقه ای داره 💙💙

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤