2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد سلیقه ای عزیزم این چ اسمیه این همه اسم اصیل و زیبا واقعا متاسفم فردا دخترت میگه چقد اسمم ...

من نظر خواهی کردم فعلا شما برا خودتون متاسف باشید که نمیتونین یک نظر بی توهین بدین

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
بچه ها قابل پيش بينى نيستن  نبايد گفت ممكنه بچه بعدا خوشش نياد من اسم جديد گذاشتم الان ميگه ...

منم دخترم‌ میگه ستاره میذاشتی😂

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
حتما اسم بچه های خودت غضنفر و شمسیه عزیزم

نمیشه درست حرف بزنین شما اسم خیلی جدید بزارین 

منم شاید بزارم 

حق ندارم به سلیقه بقیه توهین کنم

بعضی از اسمای جدید هم خیلی بی معنی ان بعد میگن اصیل مثلا اسم یک سردار زمان هخامنشی بوده حالا میری زندگیشو میخونی آدم خوبی هم نبوده 

هر اسم ایرانی هم خوب نیست کلا باید دقت بشه

من که الان خیلی سخت شده برام انتخاب اسم

من حسی که از یه اسم قدیمی واسه بچه حس میکنم اینه که اون بچه رو زیاد دوست ندارن😶😶😶😶البته نظر منه& ...

نه مطمین باش دوسش دارن و از نظر خودشون اسم خوبی انتخاب کردن

حالا به سلیقه شما نیست