بعد ازدواجم اومدیم یه شهر سردسیر . اینجا خونه ها کولر ندارن نهایتا پنکه . تازه ساختا هم کولر گازی میذارن. دلم برای کولر آبی بچگیا تنگ شده .بوی پوشال خیس. انگار با خودش یه دنیا خاطره داره .ادمو میبره به بچگیا. به ظهرای گرم تابستون که خونه خودمون یا مادربزرگ آبدوغ خیار میخوردیم... با بچه ها تو کوچه و حیاط بازی میکردیم بعد میومدیم خونه . عصرای تابستون که مامان اینا سبزی و لوبیا و باقالی درست میکردن یا رختخوابارو میشستن.شبای تابستون که با همسایه ها دورهم میشستیم . آخ آخ ... نوستالژی چه میکنه با دل آدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
ما تهرانیم ولی اصلیت خودمون ترکه شوهرم مال اردبیله اونطرفا رو خیلی دوست دارم پدر مادر خودمم سرابین