2777
2789

بعد ازدواجم اومدیم یه شهر سردسیر . اینجا خونه ها کولر ندارن نهایتا پنکه . تازه ساختا هم کولر گازی میذارن. دلم برای کولر آبی بچگیا تنگ شده .بوی پوشال خیس. انگار با خودش یه دنیا خاطره داره .ادمو میبره به بچگیا. به ظهرای گرم تابستون که خونه خودمون یا مادربزرگ آبدوغ خیار میخوردیم... با بچه ها تو کوچه و حیاط بازی میکردیم بعد میومدیم خونه . عصرای تابستون که مامان اینا سبزی و لوبیا و باقالی درست میکردن یا رختخوابارو میشستن.شبای تابستون که با همسایه ها دورهم میشستیم . آخ آخ ... نوستالژی چه میکنه با دل آدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت کدوم شهری که احتیاج به کولر ندارین

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
تو آذربایجان شرقی

کاشکی منم الان اونجا بودم کولرم دیگه جواب گرمای اینجارو نمیده پختیم از گرما😢😢😢

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
کاشکی منم الان اونجا بودم کولرم دیگه جواب گرمای اینجارو نمیده پختیم از گرما😢😢😢

کاشکی بودید. یکم سر ظهر گرم میشه . اما در حد گرمای بهار تهران . صبح و عصر و شب یه باد خنکی میاد که نگوووو

کاشکی بودید. یکم سر ظهر گرم میشه . اما در حد گرمای بهار تهران . صبح و عصر و شب یه باد خنکی میاد که ن ...

وای نگو نگو افسرده شدم😭😭.امسالم نتونستیم مسافرت بریم دلم واسه اونجاها تنگ شده مخصوصا گردنه حیران 

وای گردنه حیران که بهشته. کدوم سمتید شما؟

ما تهرانیم ولی اصلیت خودمون ترکه شوهرم مال اردبیله اونطرفا رو خیلی دوست دارم پدر مادر خودمم سرابین