2777
2789

بچه ها من باردارم ماه چهارم 

دختر خیلی دوست دارم خیلی خداروشکر سونو ۱۴هفته بالاش زده بود دختر 

حالا به اینا کاری ندارم حرف یه عده اذیت میکنه ادمو مثلا هرکی منو میدید میگفت انشالله زایمان پسرت 

یا به هرکی گفتم دختره به جز خانواده خودم وشوهرمم یکم سکوت کرده و گفته خوب بچه سالم باشه چه فرقی میکنه 

آخه چرا؟؟؟مگه نیست که دختر مهربونتر چراانقدر از نظر فکری عقبیم 

مامان و بابام میگن والله دختر هزار بار بهتر و دلسوز تر 

بابابزرگم میگفت دختر یه عیب داره اونم وقتی به دنیا میاد میگن دختره بقیه یجور میگن عهه انشالله پسر زایونش ولی بقیش همش خیر و برکت و خوبیه 

نظر شماچیه؟؟؟واسه شما فرق میکنخ؟؟؟

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

بیخود میکنن این حرفارو میزنن من خودم عاشق دخترم درسته الان که باردارم فقط ارزوی سلامتیش رو دارم ولی دختر یه چیز دیگه س مخصوصا تو این زمانه که دخترا بیستر عصای دست پدرمادرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من فرقی نداره اگه هر دو رو خوب تربیت کنی. ولی بچه دوم خیلییییی خوبه همجنس اولی باشه .اینجوری ه ...

بله این حرفتونو منم قبول دارم

بچه هردوتاش نعمته من دوتاپسردارم والان دیوانه واردخترمیخوام خداخواسته باردارم فردا میرم سونو لطفا برای امضام دعاکنید الان برای من دختربودن مثل مرگ وزندگیه،،میدونم شاید درست نباشه ولی دست خودم نیست عاشق دخترم😭😭😭😭ازشماتت مردم هم دلگیرم چون مطمعنم سومی هم پسربشه چرت وپرت زیاد میگن

خاله ام و جاریش هم زمان زایمان کرده بودن. خاله ام بچه اولش بود و دختر جاریش بچه دکمش بود هر دو پسر بودن . مادر بزرگ همسرش از در اومد ک سر بزنه. گفت خدایا این پسرو میدادی ب این دخترم میدادی این یکی ((ک یعنی جفتشون پسر داشتن))

بچه هردوتاش نعمته من دوتاپسردارم والان دیوانه واردخترمیخوام خداخواسته باردارم فردا میرم سونو لطفا بر ...

عزیزم انشاله سالم و سلامت باشه 

پاقدم این بچه تو شکمم برای ما خیلی عالی بود خونه ای خریدیم خیلی باارزشترازپولی که دادیم وحتی توخواب هم نمیدیدم واسهدهمین همه میگن حتما دختره که اینقدر پاقدمش خوب بوده،،بچهدها درهرحال پرخیروبرکت هستن

پاقدم این بچه تو شکمم برای ما خیلی عالی بود خونه ای خریدیم خیلی باارزشترازپولی که دادیم وحتی توخواب ...

بابامم میگه روزی دختر خیلی زیاد 

من کلا عشق دخترم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟