2777
2789
عنوان

بنظر شما بچه دختر وپسر فرق داره؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست

همه جایی ایران و غیر ایران نداره.من دوتاشو دوس دارم ولی دختر بیشتر اخه بعدها مونس و همصحبت و غمخوارمه. ولی ایشالا چ دختر چ پسر سالم باشه 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
عزیزم وقتی درمورد دختر اینجوری میگید خوب اونای هم که پسر دارن باید حرفی بزنن دیگه .من کامنتارو خوندم ...

عزیزم به اندازه کافی همه دارن خودشونو واسه پسراشون میکشن حالا چهارتا حدیث هست واسه دختر که بعضی از خدا بیخبرا نبرن بچه ارو زنده بگور کنن شما بدت نیاد

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بگی فرق نداره با ز این حرفا هست که لااقل یکیش پسر باشه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
عزیزم به اندازه کافی همه دارن خودشونو واسه پسراشون میکشن حالا چهارتا حدیث هست واسه دختر که بعضی از خ ...

دیگه بی فرهنگی رو نمیشه کاریش کرد.ولی خوب بعضی حرفا مارو هم ناراحت میکنه.من خدا دوقلو پسر بهم داده .مثلا مادرشوهرم به دختر جاریم میگه تو خوبی اونا سیاه هستن مثلا میخواد دل اونو بدست بیاره بی فرهنگ.جواب این حرفشو ندادم دارم خفه میشم

دیگه بی فرهنگی رو نمیشه کاریش کرد.ولی خوب بعضی حرفا مارو هم ناراحت میکنه.من خدا دوقلو پسر بهم داده . ...

اینم یه نوع بی فرهنگیه که ناشی از نادانیه مادرشوهرتون بازم یجورایی داره به جاریتون ترحم میکنهالبته بحث امروز سر زنانی با این سن و سال و افکاری که باهاش بزرگ شده نیست بحث سر زنان امروزه منم بچم پسر بود جاریم هر وقت منو میدید از مزیتای دخترش و .... پیش ما میگفت و از برکاتش که من همه حرفاشو پای فشار اجتماعی م که حتی با عوض شدن دو نسل هنوزم زنان ما مرداییکه تربیت میکنن و دخترانی که تربیت میکنن با شنیدن اسم نوزاد دختر به گفته قران صورتشون سیاه میشه و حس ترحمشون گل میکنه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه