2777
2789

سلام خانوما پسرم هجده ماهشه دوروزه اسهال گرفته من به شوهرم گفتم از داروخانه قطره پدی لاکت بگیره دکتر داروساز شربت مترونیدازول و سفکسیم داده شماتجربه ای دارین ؟میشه دوز مصرفی مترونیدازول رو بگید؟تقریبا وزنش یازده و نیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمپوت سیب بگیر و ابشو بهش بده یکم خوب میشه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

آنتی بیوتیک رو سرخود نده

پودر کدی لاکت استفاده کن .روزی ی دونه .نتونستی ی جا بدی تو دفعات مختلف بده .من بچه هام تو آب حل میکنم راحتر میخورن ولی میشه تو ماست و آبمیوه ریخت.

هنر شما اینه مایعات زیاد بدی تا کمبود آب بدنش جبران بشه

چرا میخوای اسهالشو بند بیاری ؟شاید عفونتی چیزی داره از بدنش خارج میشه اگه خیلی شدیده ببرش دکتر اما اگه سه یا چار بار در روزه بهش به ازای هربار پی پی ش نود سی سی او ار اس یا لعاب برنج بده 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

واقعا خوب میکنه؟پودر زیره سبز دارم

اره من پدرهمسرم به یکی توصیه کرد که چند وقت درگیر اسهال بود بنده خدا دو سه مرتبه زیاد زیاد خورد یبوست گرفت🤣

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
آنتی بیوتیک رو سرخود نده پودر کدی لاکت استفاده کن .روزی ی دونه .نتونستی ی جا بدی تو دفعات مختلف بده ...

خداروشکر آب خوب میخوره خودم هم تند تند آب میدم دکتر به دختر خواهرم کدی لاکت داده اما میگه روش زده بالای دوسال

داروهایی که داده موثره ولی بهتر بود دوزش رو از دکتر داروخانه میپرسیدی

حواست باشه سفکسیم آنتی بیوتیکیه که خودش ممکنه باعث حالت تهوع بشه در بعضی افراد.

من خودم بهش حساسیت دارم .یکی دیگه از بچه هامهمبه ی آنتی بیوتیک دیگه .و بالا میاره.

برای همین گفتم سرخود نده