2777
2789
عنوان

بچه ها شپشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=97387176]مرسی عزیزم نمیدونی چند روز طول میکشه تا از بین برن[/قربونت خانمی یکی دوبار بزنی از ...

اه مرسی فداتشم

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
نه عزیزم اینم الکیه من خواهرزادم گرفت این کار رو انجام داد اصلا یدونم کم نشد ازش تنها درمان قطعیش رن ...

ای داد بیدا ترخدا امروز روغن زیتون و شامپو شپش و موهامو اتو کردم همه وسایل خونه روام تنیز کردمو جوشوندم

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
ای داد بیدا ترخدا امروز روغن زیتون و شامپو شپش و موهامو اتو کردم همه وسایل خونه روام تنیز کردمو جوشو ...

اهوم خیلی بده نمیخوام بترسونمت فقط میگم که خیلی حواست باشه من خواهر زادم خوب شد بعد سه ماه با تو سرش دیدیم چون دیگه بعدش خیلی سر ضعیفه و زود میگیره ولی خب خودتو راحت کن یه رنگ بزار سرت و تمام دکلره باشه بهتره ولی نبودم مهم نیست ریشه کن میشن

اهوم خیلی بده نمیخوام بترسونمت فقط میگم که خیلی حواست باشه من خواهر زادم خوب شد بعد سه ماه با تو سرش ...

ای وای،رنگ گرفتم اتفاقا

[QUOTE=97386771]جیوه با روغن قاطی کن بزن  ولی بعضیا میگن حساسیت میگیری و فلانه و از این حرفا اما من دبستان بود ...[/آخه اینا چیه پیشنهاد میدیدن اصلا میدونین که جیوه سمی هست

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم