2777
2789
عنوان

بچه ها شپشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

آب و سرکه رو نصف نصف قاطی کن بریز رو موهات

بعد شونه کن نیم ساعت بعدم آبکشی کن

تو بهداشت اینجوری گفتن

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاکسی  درمان قطعی میدونه برا شپش واینا  ممنون میشم بگین

جیوه با روغن قاطی کن بزن 

ولی بعضیا میگن حساسیت میگیری و فلانه و از این حرفا اما من دبستان بودم با این روش ریشه کن شدن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
برو موهاتو کوتا کوتا کن

موهامو پسرونه اس خودش

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
آب و سرکه رو نصف نصف قاطی کن بریز رو موهات بعد شونه کن نیم ساعت بعدم آبکشی کن تو بهداشت اینجوری گف ...

خودمم دانشجو دندانم درسشم خوندم تو دروس اولیه مشترک ولی درمورد مدت زمان خوب شدنش نمیدونم

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
آره اونم خوبه اما اینی که گفتم قطعی از بین میره خیلی عالیه حتما انجام بده که خیالت راحت شه

مرسی عزیزم نمیدونی چند روز طول میکشه تا از بین برن

نه عزیزم برا مو هم خوبه

مرسی گلم

در مان قطعیش اینکه یه مقدار سپنج رو بجوشونی با یکم آب وقتی جوشوندی صاف کن ابشو بزن به موهات تا 1 ساع ...

نه عزیزم اینم الکیه من خواهرزادم گرفت این کار رو انجام داد اصلا یدونم کم نشد ازش تنها درمان قطعیش رنگ کردن مو هست که بعد از اون دیگه چیزی پیدا نمیکنی و اگر نمیتونی رنگ کنی بهترین روش لوسیون دای لیس است و اتو مو کشیدن

بعدشم اسی عزیز بازم مراقب باش چون به این زودی ها خوب نمیشه شاید چیزی نبینی ولی باز بعد چند وقت میبینی توسرته

یا خدا جیوه؟؟؟؟به شدت سمی هست و سرطانزا..به ریسکش اصلا نمی ارزه

خوبه که شپشا سرطان میگیرن میمیرن 😂

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه