2777
2789
گريه نكن خدا بزرگه منم مستاجرم همش دلهره سر سال رو دارم ولي چه ميشه كرد

یک بنده خدا هست از نزدیکان دوتاخونه داره یکیش خالی کلاس می‌ذاره که اجاره نمی‌ده چون احتیاج نداره امروز میگم اجاره ها گرون شده میگه برو محله پایین تر متراژ کمتر تا اجاره کمتربدی اینقدر دلم شکست آخه یکی نیست بگه امثال تو که هر سری بازار یک چی روخراب کردن که خودشون سود کنن وضع منو درک نمیکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم من آذدبایجان غربی هستم تو شهر ما که هست ۵ سال پبش ساختن بابام ۳۵ ملیون خریده بود الان ۱ ...

ممنون عزيزم

مباركت باشه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
یک بنده خدا هست از نزدیکان دوتاخونه داره یکیش خالی کلاس می‌ذاره که اجاره نمی‌ده چون احتیاج نداره امر ...

هيچوقت پيش اينحور ادما ابراز ناراحتي نكن

ك بخواد زر مفت هم بزنه

خودتو محكم و سفت نشون بده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
هيچوقت پيش اينحور ادما ابراز ناراحتي نكن ك بخواد زر مفت هم بزنه خودتو محكم و سفت نشون بده

مثلاً درجه یک از صدتا دشمن بدتره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️