ziziyo مدیر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 293 عنوان بچه ها ب نظرتون خونه فیمتش میاد پایین الان راکده | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 57 پست سلام کسی اطلاعی داره از این موضوع لطفا اگه تجربه یا اطلاعی دارید بگید ممنون 1398/04/25 | 01:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziziyo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 293 ممنونم یک واحد ۸۵ متری طبقه سوم از آپارتمانهای مسکن شهرسازی ۱۰۰ ملیون وای من ۵۲ دادم عزیزم میشه راهنماییم کنی کجا هسست و شرایطش چجوری بوده ک ۵۲ دادی خریدی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55709 ومامستاجرها با این قیمتها درحسرت خونه میمونیم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 مسكن شهرسازي چيه؟؟ همون مسكن مهر؟؟ نه مسکن مهرها جداستآپارتمان های شرکت نفتمسکن شهرسازیفرهنگیان ۱ و ۲ داریم
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 ومامستاجرها با این قیمتها درحسرت خونه میمونیم در حسرت اجاره يه واحد اپارتمان درست حسابي هم ميمونيمچه برسه ب خريد جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
۰۰عصرپاییزی۰۰ عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 ومامستاجرها با این قیمتها درحسرت خونه میمونیم والا بیشتر باید بفکر این باشیم ک صاحب خونه نکشه رو اجاره تا اینکه خونه دار بشیم😩😩😩😩 میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 نه مسکن مهرها جداست آپارتمان های شرکت نفت مسکن شهرسازی فرهنگیان ۱ و ۲ داریم كجاست؟ميشه يكم توضيح بدين؟؟ايا همه ميتونن بخرن؟؟؟با مختص اشخاص خاصي هست؟ جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 عزیزم میشه راهنماییم کنی کجا هسست و شرایطش چجوری بوده ک ۵۲ دادی خریدی عزیزم قیمتش ۱۰۰ ملیون بود من از بابام خریدم بهش۵۲ ملیون دادم گفتم کلا سندو بزن به نامم بقیشو خورد خورد ماهی ۳۰۰ تومن میدم بهت
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55709 در حسرت اجاره يه واحد اپارتمان درست حسابي هم ميمونيم چه برسه ب خريد واقعا امروز اینقدر گریه کردم سراین موضوع هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
گل۴۷۷۸ عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 189 نه مسکن مهرها جداست آپارتمان های شرکت نفت مسکن شهرسازی فرهنگیان ۱ و ۲ داریم کدوم شهرید
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55709 والا بیشتر باید بفکر این باشیم ک صاحب خونه نکشه رو اجاره تا اینکه خونه دار بشیم😩😩😩😩 صاحب خونه ما احتمالا هفتاد میلیون بخواد بکشه آخه انصافه؟! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 واقعا امروز اینقدر گریه کردم سراین موضوع گريه نكن خدا بزرگهمنم مستاجرمهمش دلهره سر سال رو دارمولي چه ميشه كرد جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 كجاست؟ ميشه يكم توضيح بدين؟؟ ايا همه ميتونن بخرن؟؟؟ با مختص اشخاص خاصي هست؟ والا نمیدونم من آذدبایجان غربی هستم تو شهر ما که هست ۵ سال پبش ساختن بابام ۳۵ ملیون خریده بود الان ۱۰۰ شده بود واحدها
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8984 والا بیشتر باید بفکر این باشیم ک صاحب خونه نکشه رو اجاره تا اینکه خونه دار بشیم😩😩😩😩 من ك فعلا ٦ ماه مونده تا سر سالمولي فكر كنم صاحب خونه منم بگه ٥٠ ميليون ديگه بزار رو پول پيشيا كرايمونو ميكنه ٣ تومن جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖