2777
2789
عنوان

مانتوم+عکس

699 بازدید | 21 پست

من ی مانتو سفید دارم تقریبا شبیه این نازک یکم بنظرتون زیرش چی بپوشم،فرداام میخوام بپوشمش

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

مثل همین خانم آبی بپوش خیلی نازه مانتو😍😍😍

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکل زیر مانتو چی بپوشم دارم

یه تیشرت یا تاپ همرنگ که بدنو نشون نده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
زیر سارافونی بلند سفید تاپ باشه هم بهتره برا تابستون ولی بلند

هرچی ادم میپوشه زیرش معلومه،بازوهامو اینا مشخصع یجوریع

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
چطور روتون میشه مانتو نازک بپوشین،،گناه داره بخدا

عزیزم عقایدتو برا خودتون اعمال کنید من با عقاید خودم زندگی میکنم

خب شلوار و شال چه رنگی میخوای بپوشی؟ کجا میخوای بری؟ مهمونی؟ من باشم با صورتی و کرم ستش میکنم. یا صورتی و لیمویی. بستگی داره چقد بخوای شاد باشی   مثلاً یه شومیز شیک لیمویی یه شلوار صورتی شال صورتی ( صورتیاش یه رنگ نباشه بهتره.) با کفش لیمویی. یا شومیز شلوار صورتی کمرنگ با شال آبی کمرنگ و کفش آبی کیفت میتونه کرم باشه اینجا. من همیشه تو خونه میپوشم هی همه لباسهامو با هم تا ست میکنم.! اصولاً واسه ست کردن نمیرم خرید. از داشته هام استفاده میکنم. لباسی هم که خوشم بیاد میخرم. نه صرفاً چون با یه چی ست میشه.

آینده حتما" زیباست.🥰
هرچی ادم میپوشه زیرش معلومه،بازوهامو اینا مشخصع یجوریع

کاش میدادی خیاط یه آستر سه ربع یا نیمه میزد واسه بازوهاش. که مجبور نشی آستین بلند بپوشی.

آینده حتما" زیباست.🥰