2777
2789
عنوان

مانتوم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 21 پست
خب شلوار و شال چه رنگی میخوای بپوشی؟ کجا میخوای بری؟ مهمونی؟ من باشم با صورتی و کرم ستش میکنم. یا صو ...

روز اولیع ک میخوام برم ی جای کاری 

من با مشگی و سبز و قرمزو اینا میتونم ست کنم و سرمه ای

فقط برا زیرش موندم

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
روز اولیع ک میخوام برم ی جای کاری  من با مشگی و سبز و قرمزو اینا میتونم ست کنم و سرمه ای فقط ...

کاری؟ یکم لباس رسمی تر بپوشی بهتر نیست؟ مثلآً مانتو کتی چیزی؟ یا یه مانتوی شق و رق؟ این خیلی حالت صمیمی داره. واسه سرکار به نظرم زیاد مناسب نیست. ولی بازم اگه دوست داری اینو بپوشی سورمه ای خوبه. اگه سورمه ای پوشیدی شومیز آبی کمرنگ بپوش. شالم قرمز قشنگ میشه. یا صورتی. واسه آستیناش والا اصلاً آستین بلند توضیه نمیکنم. به نظرم خوب نمیشه. احساس خفگی میده به آدم. 

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازکا بازو و اینارو باز نشون میده خیلی بده

خب استین بلند

منم مشکلم بانازکاهمینه هیشششوووخخخ نمیخرم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
کاری؟ یکم لباس رسمی تر بپوشی بهتر نیست؟ مثلآً مانتو کتی چیزی؟ یا یه مانتوی شق و رق؟ این خیلی حالت صم ...

اخع کارم خیلیم رسمی نیس،نمیدونم چجوری بگم 

دارم میرم جایی ک خودم ی مسئولیتی دارم ولی با ی گروهیم ک همه هم سن و سالن و منو میشناسن اکثرا از قبل

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کاش میدادی خیاط یه آستر سه ربع یا نیمه میزد واسه بازوهاش. که مجبور نشی آستین بلند بپوشی.

اره دقیقاا

اخع کارم خیلیم رسمی نیس،نمیدونم چجوری بگم  دارم میرم جایی ک خودم ی مسئولیتی دارم ولی با ی گ ...

آها. خب فهمیدم. از قبل میشناسیشون. قرار نیست تحت تأثیر بذاری کسیو.   من باشم همون سورمه ای ( شلوار لی مثلآً )  با شومیز آبی با شال قرمز میپوشم. اگه لیمویی و صورتی هم داری ست قشنگی میشه. ببین خودت کدومو بیشتر دوست داری. سبز و لیمویی ( یا طلایی)  هم بد نیست. ولی مشکی خیلی تکراریه. با این جنس سفید هم زیاد جالب نمیشه به نظرم. 

آینده حتما" زیباست.🥰
آها. خب فهمیدم. از قبل میشناسیشون. قرار نیست تحت تأثیر بذاری کسیو.   من باشم همون سورمه ای ( ...

مرسی عزیزه دلم