2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به محمد رای بده گناه داره  آیندشو خراب نکنید

از کجا معلوم تو مرحله بعد رای بیاره

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
امشب محمد بود ندیدم😭😭😭😭😭تکرارش کیه

۵ دقیقه ب ۴ فردا.بعدازظهر

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

محمد زارع رای بده،بخدا من نمیدونم این شکوفه چی داره که مردم بهش رای میدن انگار مهره ی مار داره،چون دکتر ازش تعریف میکنه مردم هم فکر میکنند کارش خوبه،بخدا حقش نبود تا دور دوم هم بیا  حیف شروین که تو نظر سنجی شکوفه ازش جلو زد،علیخانی هم گفت واقعا فکر نمیکردم همچین رای بیاری،محمد زارع✌

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
محمد زارع رای بده،بخدا من نمیدونم این شکوفه چی داره که مردم بهش رای میدن انگار مهره ی مار داره،چون د ...

شروین که به زور قیافش همون مرحله رو هم بالا رفته بود 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی