2777
2789
عنوان

استفاده کردن از جهیزیه

270 بازدید | 15 پست

دوستان برگشتم خونه پدرم با.جهاز

به نظرتون جهازمو استفاده کنم مقداریشو

و برای ازدواج مجدد میتونم جهاز مو ببرم یا جدید بگیرم یا بفروشم

مشکلم کمبود جا تو خونه پدریم

طوری که مامانم خیلی.اذیت

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بعضی هاشو اصلا استفاده نکردم

ولی بخوام بفروشم خیلی ضرره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط شما ایجاب میکنه بفروشی پولشو پس انداز کنی واسه مبادا 

چون‌گفتی مادرت اذیته گفتم وگرنه حیف لوازم و نمیشه خرید تو این اوضاع که جنس خوبن نیست دیگه

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

دختر عمو من همرو رد کرد رفت، پولشو پس انداز کرد دوباره که ازدواج کرد نو خرید! 

حتی اگه تو کارتن باشه آدم دلش نمیره استفاده کنه، انگار شگون نداره😖

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بعضی.وسایلمو مثل تخت اصلا دلم نمیاد دوباره استفاده کنم

ولی فروششم ضرره

عزیزم شما بالاخره تو اون خونه یه اتاق داری دیگه نداری؟وسایلتو بچپون تو همون اتاق

حیفه الان دیگه نمیشه چیزی خرید هم گرونه هم بی کیفیت

اصلا هم بد به دلت راه نده الان خیلیا لوازم دست دوم مردم رو میخرن استفاده میکنن بهترین زندگی رو هم دارن شما که دیگه وسایل خودته

وضعیت ریال جوریه که کود حیوانی هم بخری بهتر از نگه داشتن پوله اصلا فکزشو نکن که بفروشم پس انداز کنم

عزیزم شما بالاخره تو اون خونه یه اتاق داری دیگه نداری؟وسایلتو بچپون تو همون اتاق حیفه الان دیگه نمی ...

تو پارکینگ چیدیم

یه تعدادی تو سالن و آشپزخانه