2777
2789
عنوان

لمس کردن های قبل تو سوتفاهم بود

284 بازدید | 10 پست

از دیروز تا حالا دوتا سوسک زیر پام صدای چیپس دااااد!

چجوری میشه‌فوبیای سوسک رو درمان کرد؟

دیگه دارم خسته میشم

بعدا شوهر کنم تو خونه سوسک ببینم نمیشه صبر کنم بیاد خونه ک

سلام😂

گلم پماد امحاء بگیر....ما استفاده کردیم همشون تارو مار شدن....خیییلی عالیه...جنارشونم نمی بینی بترسی....

روش توضیح داده چرا...

افناء هم میگن خوبه...مال یه شرکتن...وای من امحا استفاده کردم و توصیه میکنم

😘خوشگلا یه صلوات برام می فرستید؟😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مرور زمان اگه زیاد دور و برت نبینی فوبیا از بین میره. برای ندیدنش هم سم دیازینون از فروشگاه ادوات کشاورزی یا سم فروشی بخرید، با آب مخلوط کنید و توی تموم چاهها و راههای فاضلاب بریزید، ریشه کن میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واقعا دیگه اون ادم سابق نمیشم...امروز ب چشم خودم دیدم از رو مبل پرید رو کمد اییی

وای حالا من ی سری تو حال سوسک دیدم پروازم میکرد سریع پریدم تو اتاق جیغ جیغ میکردم به شوهرم که سریع تر بکشش....

حالا بعدششوهرم میگه کاش انقد که از اون میترسی از من حساب میبردی 😁😁😁

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

نگو چیپس😮

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
وای حالا من ی سری تو حال سوسک دیدم پروازم میکرد سریع پریدم تو اتاق جیغ جیغ میکردم به شوهرم که سریع ت ...

بابابزرگ منم میگه اگه انقد ک ازین بدبختا میترسیدی از خدا میترسیدی همه کارات حل بود

سلام😂
بابابزرگ منم میگه اگه انقد ک ازین بدبختا میترسیدی از خدا میترسیدی همه کارات حل بود

😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان