خودم این شکلی درست میکنم: عدس سبز رو با یه دونه سیب زمینی میذارم بپزه. بعد که پخت، سیب زمینی رو بیرون میارم و له میکنم و دوباره اضافه میکنم به عدس (لعاب میده به عدس. اگه دوست داشتین خود عدس رو هم میتونین مثلا با گوشتکوب له کنین. اگه دوست نداشتین که هیچی)
بعد پیاز رو جدا تفت میدم تا طلایی بشه. تقریبا یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا رنگش باز بشه. بعد نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و پودر زیره رو اضافه میکنم و بعد هم عدس رو. میذارم تا جا بیفته و مزه ها به خورد هم بره. و خلاص.