2777
2789

منم مشت مشت و نیشگون نیشگون میریزم😆😆 

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم این شکلی درست میکنم: عدس سبز رو با یه دونه سیب زمینی میذارم بپزه. بعد که پخت، سیب زمینی رو بیرون میارم و له میکنم و دوباره اضافه میکنم به عدس (لعاب میده به عدس. اگه دوست داشتین خود عدس رو هم میتونین مثلا با گوشتکوب له کنین. اگه دوست نداشتین که هیچی)

بعد پیاز رو جدا تفت میدم تا طلایی بشه. تقریبا یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا رنگش باز بشه. بعد نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و پودر زیره رو اضافه میکنم و بعد هم عدس رو. میذارم تا جا بیفته و مزه ها به خورد هم بره. و خلاص.

زنـــم! حکایتِ تَلـــخی پُـر از پَـریشـانی...!
هر نفر چند مشت؟ :)

اگه به عنوان پیش غذا باشه یه مشت پر 

اگه به عنوان شام باشه دو برابر

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

من عدس رو از قبل خیس میکنم و چند بار ابش رو عوض میکنم توش یه پیاز و یکی دو حبه سیر و یه سیب زمینی خرد میکنم با 4 یا 5 تا گوجه فرنگی رنده میکنم اخرش بهش نمک و فلفل میزنم موقع خوردن بهش ابلیموی تازه و اگه دوست داشتی روغن زیتون یا کره میتونی بزنی نوش جون