2777
2789

سلام. عصرتون به شادی و سلامتی

من ی خواستگار دارم که داریم دوره شناخت رو میگذرونیم. ایشون قبل از شناخت و این حرفا ی دل نه صددل شده بود ینی این دوره شناخت فقط واسه منه که بتونم اونو بشناسم ویلا اون منو انتخاب کرده.

توی یکی از پستام گفتم پسر فوووووووق العاااااده احساسی ، با محبت ، و زن ذلیله(به همین غلظت باور کنید😀)

بعد از گذشت چندماه از شناختمون ، به این نتیجه رسیدم که علاوه بر احساساتی بودن شدیدش خیلیم لووسه. توی تمام حرفا و مسائلمون قلبش بر عقلش حاکمه. همه ش میخواد مسائلو با احساس و گذشت و اینجور حرفا حل کنه. حالم بهم میخوره از این رفتارش. نمیگم مرد باید خشک باشه ولی نه دیگه ایقد شل و ول.

خلاصه اینکه اصلا حوصلشو ندارم و به نتیجه رسیدم به درد هم نمیخوریم. بخاطر همین خیلی سرد شدم باهاش ولی مستقیم بهش نگفتم که همه چی تمومه.چون موقعیت اجتماعیش بالاس ، دلم نمیخواد از دسش بدم.

توی این گیری ویری یکی از خواستگارام که 4ساله بقولش خودشون به پام مونده مجدد پاپیش گذاشته.دوبار اومدخواستگاری رسمی ولی جواب رد دادم بنا به دلایلی( من فک میکردم این دیگه اسمم نمیاره بخاطر اخرین رفتار بدی که باهاش کردم که جوابم بهت منفیه) واقعا نمیدونم چیکار کنم!!!! هردو کیس هم خوبی های خودشون دارن.

کمکم کنید توروخدا

پ ن : اولی آشنایی امروزیه

چهارسالهه اشنایی سنتی

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی نقطه مقابل شوهر منه . واقعا اینکه مسائلو با احساس و گذشت رفع و رجوع میکنه خوبه که !! 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اخ ک من دلم ضعف میره برا نامزدم .ی مرد همه چی تموم .مغرور جدی در عین حال مهربون .شخصیتش عین شخصیت رم ...

همین رمان آبکیااا؟؟🤪

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اولی نقطه مقابل شوهر منه . واقعا اینکه مسائلو با احساس و گذشت رفع و رجوع میکنه خوبه که !! 

رفع و رجوعشون نمیکنه. با احساسات درپوش میذاره روشون فقط😞😞😞😞😞 دو روز بعد مث غده دوباره رشد میکنن. جالبتر اینکه گوشاشم ی در و دروازه س😞😞😞

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
فکر کنم عنوان تاپیک یه چیز دیگه بود نه تعریف از نامزدهای خود    

اخه خودم از مردایی ک احساساتی میشن و لوسن ب شدت متنفرم .حس میکنم دارم با ی زن حرف میزنم .مرد باید ابهت داشته باشه 🤗