2777
2789

من خودم این ماه روز ۱۰ ام شروع اقدامام بوده و روز ۱۴ ام لکه بینی قرمز قهوه ای داشتم...چند ماهه تو اقدامم ولی هیچ ماهی لکه بینی نداشتم خیلی تخمدان سمت راستم درد میکرد...الانم زیر دلم درد میکنه...ینی امکان داره باردار باشم....

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ماه چهارم بارداریمم تقریبا بعد ۷.۸ ماه باردار شدم 

اولایل که نمیدونستم باردارم خیلیبی گشنم میشد یعنی ده مین بعدغذا خوردن دیگه هیچ علایمی نداشتم ۷ روز پرییود نشدم ازمایش دادم که مثبت شد 

من هر کی رو دیدم وسط سیکل لکه دیده همون ماه باردار بوده خودم هم یکبار اینجور شدم و باردار بودم

واقعا😍😍😍😍😍

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
منم زيردلم دردگرفت لکه صورتي هم داشتم خون نبود اما حامله نبودم ،اقدام کرده بودم برابارداري😔😔😔😔

شاید اون لکه تخمک گذاری بوده...نا انید نشو 

چند ماهه اقدامی؟

من الان هفته هشتممه از همون روز اول فهمیدم بارادرم زیره دلم انگار منقبض شده بود و من نمیتونستم دولا شم نوک سینه هامم درد میکرد لک هم خیلیییی کم دیدیم روز 25 پریود رفتم ازمایش دادم منفی شد دو روز که از پریودم گذشت بیبی چک زدم مثبت شد.

منم ماه پیش روز ۲۱پریودی لک دیدم گفتم لانه گزینی هست و اینجورچیزا چون خیییییلی درد میکرد زیرشکمم ولی بعد۱۰روز پریود شدم

این ماه دکتر بهم کلومیفین داد شبی۴تا خوردم ۵روز

ایشالا که اثر میکنه همین ماه

امیدوارم این ماه خبر بارداریمون بهمدیگه بدیم

منم تو سه تا بارداریم فقط میخوردم یعنی دست خودم نبود گشنم میشد ضعف میکردم خیلی هم میخوابیدم خیلی 

این ماه هم ماه اول اقدامم  برا بچه دوم همینجور شدم مامانم میگه بخاطر تابستون کولر روشن آدم زیاد می‌خوابه 

حالا پنج روز دیگه میفهمم بخاطر تابستونه یا بارداریم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین