2777
2789
😁تا نینی بیاد قول میدم نکشم بعدشو نه...

وقتیم نی نی اومد که کارت و وظیفت سخت تره اونموقع دیگه اصصصلا نباید بکشی

میدونی چه ضرری به بدنت وارد میکنی؟؟ 

به خاطر من و نی نی دیگه هیچوقت نکش هیچوقت

مطمن باش ضرر نمیکنی 

به جاش پاهاتو بذار تو همون اب که میخاستی کنارش قلیون بکشی 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی که برای من معجزه میکنه. و طبیعت هم خیلی حالم رو خوب میکنه. خل بازی های سگم هم همین طور...

بستنی و پاستیل  

تو که رفتی از آن روز به بعد نه کسی می آید و نه حتی نفسی می آید
سلامتی واقعا نعمت بزرگیه امیدوارم همیشه سالم و سلامت کنار هم به خوشی زندگی کنید    

خیلی ممنون عزیزم همچنین😘

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
وقتیم نی نی اومد که کارت و وظیفت سخت تره اونموقع دیگه اصصصلا نباید بکشی میدونی چه ضرری به بدنت وارد ...

نمیذارن ک مثلا بری فشم بگی پامو میذارم تو آب بیرونت میکنن😄😄البته قلیون خیلی واسم مهم نیس ولی خمه جاهای تفریحی که کیف میده قلیونیه .یعنی نکشی نمیتونی بری خیلی جاهاشو

نمیذارن ک مثلا بری فشم بگی پامو میذارم تو آب بیرونت میکنن😄😄البته قلیون خیلی واسم مهم نیس ولی خمه ج ...

خاک بر سرشون با این فرهنگ سازیشون

اگه قلیون نکشی نمیذارن بری

مراکز تفریحی ما رو ببین

باید ضرری به بدنت وارد شه تا بذارن اونجا بشینی تااااازه باید پولم بدی متشکر باشی ک ضرری به بدنت وارد شده

ولی من باشم پامو یواشکی میذارم تو اب 😇😇😇😇

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خاک بر سرشون با این فرهنگ سازیشون اگه قلیون نکشی نمیذارن بری مراکز تفریحی ما رو ببین باید ضرری به ...

خخخخ باور کن میری اگ فقط غذا بخوری یه ربعه باید میزو خالی کنی اگ قلیون بکشی یک ساعت .خب حیف نیس بری پیش رودخونه واس یک ربع