2777
2789
عنوان

اسم بچمو چی بذارم؟!

404 بازدید | 16 پست

سلام. لطفا در مورد اسم بچم نظر بدین. دختره و هنوز تو انتخاب اسمش بین اسمهای: تانیا، انوشیه، آنیا و اَدلیا شک دارم!!!!

تعداد رای : 17
نظرسنجی
انوشه: جاودان و پایدار
1
5%
تانیا: دختر یگانه و بی مانند
7
41%
آنیا: بی نظیر، عشق مطلق
6
35%
اَدلیا: شکر و سپاس خداوند
3
17%
لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

ب چه زبونیا؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

تانیا و آنیا بهترن،اما در کل هیچکدوم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انوشه قدیمیه حداقل انوشا بذار اسم ادلیا و ادلین هم خوبه نورا  نورسا  ایرسا ایریانا  آیرین  شارین  شاینای  شایلین  شانا  سانای   سروینا یاسمینا  ملورین نگارین  پرنیان نفس

۳ تا اسم خیلی قشنگ میگم خودم عاشقشونم

جانان

پناه

همراز

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
انوشه قدیمیه حداقل انوشا بذار اسم ادلیا و ادلین هم خوبه نورا  نورسا  ایرسا ایریانا  آ ...

راستش به اینکه چه کسی این اسم رو حمل میکنه خیلی معتقدم، به همین خاطر انوشه رو دوست دارم، انوشه انصاری اولین زن فضانورد  جزو ۱۰زن قدرتمند ایرانیه😁

ب چه زبونیا؟

معنیشو متوجه شدم. میگم ب چ زبونیه؟ فارسی پهلوی؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
تانیا فرنگیه... آنیا و ادلیا اصیل نیستن... انوشیه اسم نیست... اگه غلط تایپی داشتی و انوشه منظورته، ع ...

آره عزیزم تو نظرسنجی درست نوشتم. معنیاش هم نوشتم ولی اون بالا اشتباه نوشتم🤗 ممنونم عزیزم. خودم انوشه رو دوست دارم ولی اکثرا خوششون نمیاد! 

آره عزیزم تو نظرسنجی درست نوشتم. معنیاش هم نوشتم ولی اون بالا اشتباه نوشتم🤗 ممنونم عزیزم. خودم انوش ...

چکار به اکثرا داری؟ هم زیباس هم تو دهن میچرخه هم یه زن نمونه این اسمو داشته و الگوی خوبی براش میشه😍😍😉👌💋

انوشه قشنگه :))

مرسی😍 خودمم عاشقشم😍 منتها اشتباه کردم همون اول به همه گفتم حالا دو دلم کردن😔