2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 80 پست
منم پسرم ۹ ماهه بود با جلوگیری طبیعی باردار شدم دخملم سه ماهه دیگه دنیا میاد. البته خداخواسته 

پسر من ۶ماهش هم نبود که باردار شدم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جور پیشگیری که احتمالش 100 درصد نیست. خانمایی که بدنشون آمادست سریع باردار میشن. شاید خدایی نکرده ...

تازه امروز بی بی مثبت شده یه سال بود اقدام بودم،میخوام برم آز نمیدونم باید ناشتا باشم یانه؟🤔🤔🤔🤔

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
پس چرا من نمیشم الان 6 ساله

به اسپرم مرد  مربوط میشه اسپرم مرد قوی باشه نباید طبیعی جلوگیری کنی زود میگیره 😁😁😁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

عذرخواهی میکنم جلوگیری طبیعی چجوریه یعنی ؟

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
والا منم از ۹۴تاالان پیشگیری طبیعی داشتم از روز اول ازدواج،

حتما برا سلامتی باروریت یه چکاپ برو خیلیا که چندین سال جلوگیری طبیعی بدون شکست داشتن بعدا معلوم شده زن یا شوهر مشکل داشتن نترسی  جهت اطمینان گفتم

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
خب خیلی ها اصلا جلوگیری نمیکنن باز باردار نمیشن. ربطی نداره.

جطبیعی جلوگیری میکنیم

این ممد آقای ما خععععلی حواسش حست

کی بندو اب بده خدا داند  

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
تازه امروز بی بی مثبت شده یه سال بود اقدام بودم،میخوام برم آز نمیدونم باید ناشتا باشم یانه؟🤔🤔🤔🤔

نه عزیزم نیازی نیست ناشتا باشی

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده