2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 80 پست
جلوگیری طبیعی داشتی الان باورت نمیشه؟!!! جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری نیس !!!!

والا منم از ۹۴تاالان پیشگیری طبیعی داشتم از روز اول ازدواج،

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم چرا بعضیا مراقب نیستن بعد ک میفهمن شوکه میشن.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ی جور پیشگیری که احتمالش 100 درصد نیست. خانمایی که بدنشون آمادست سریع باردار میشن. شاید خدایی نکرده زبونم لال شما بدنت آماده نیست.

دقیقا منم از سال نود و چهار جلوگیری طبیعی داشتم تا موقعی که خودمون خواستیم و اقدام کردیم.

ولی خب بستگی داره بعضی از مردا شنیدم نمیتونن خوب خودشونو کنترل کنن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

جلوگیری طبیعی قانون خودشو داره به نظرم

من 2 سال طبیعی جلوگیری کدم اولین اقدام باردار شدم

الانم نگران نباش هرچی خدا بخواد عزیزم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
دکتر زنان توی تلویزیون صحبت می کرد میگفت ۹۵ درصد حاملگی های ناخواسته روش پیشگیریشون طبیعی بوده

منم دومی ناخواسته باردار شدم روش طبیعی خیلی بده  

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘