2777
2789

من دارم و راهی نداره.. خاب کافی نبودن استرس  راحتی  اینارو رعایت کن خشته مشی... آب و هوام ک گرم و خش فک کنم بده.. چیزای خنک و تر بخور.. گرمی نخور... من همینجور بهش میگن درماتیت سبوره... کنار گوش و بینیم و سرم و آبروم خوشک و قرمز و ملتهب پوست پوست.. بعضی وقتا بهتره یا بدتره ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم و راهی نداره.. خاب کافی نبودن استرس  راحتی  اینارو رعایت کن خشته مشی... آب و هوام ...

آره عزیزم دقیقا اسمش همینه،منم تو سر و صورتمم هست ولی چون ابروهام زیاد ریزش داره فعلا تو فکر ابروهامم،شما ابروهات ریزش هم داره؟

آره عزیزم دقیقا اسمش همینه،منم تو سر و صورتمم هست ولی چون ابروهام زیاد ریزش داره فعلا تو فکر ابروهام ...

ابروهام چون داخلش پوست پوست هی دست میکنم میکنم یه تار ابرو باهاش میاد میخام سعی کنم دست نزنم تا نریزه. زیاد بهش توجه نکن بنظرم چیزای گرم و خشک غذا یا آب و هوا بدترش میکنه.. هنوز خودمم نفهمیدم درست

یعنی تو حالت عادی که نشستی و بهش دست نمیزنی ریزش نداره؟

قبلا چرا ریزش داشت البته اونموقع خیلیاوضام بدتر بود من میگم چون خیلی گرمی میخوردم اونجوری شدم ولی الان نه در حالت عادی نمیریزه..

یعنی مثلا مرغ و ماکارونی که گرمه هم نمیخوری؟

چرا اون غذا ها میخورم.. خب یه مدت  سردی جات ک اصن نمیخوردم  بعد یه چن دوره دارچین و زنجبیل و عسل و سیاه ونه اینا میخوردم بخاطر ناباروری تو اون دوران احساس میکنم خیلی همه جام خشک و بد شده بود طبع خودمم گرمه.. الان دیگه هر چی دیدم میخورم..

با این برس کوچیکا شونش نمکنی که شوره ها بریزه؟

با مسواک آب و هامو شونه میکنم..بعضی وقتا با ته سوزن خیاطی میکشم تو ابرو کلا یه جلد پوست بلند میشه... احتیاط میکنم مو کنده نشه.. آب و های من تا اش مشک ی و کلفته و پهن