2777
2789
عنوان

اینو بخرم یا نه..خیلی گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 106 پست
چه ضدافتابی..همین که عکسشو گذاشتم؟؟؟ اگه درموبای که اره برای پوست چربه....خیلی عالیه....جوش نمیزنی. ...

برامن پولش مهم نیس من پوستم چربه وسفید  ازطرفی هر ضد افتابی میزنم جوش میزنمو سیاه میشم . دکتر داروساز تادارو خونه دیگه درومد گفت تودیگه خیلی سفیدی من نمیدونم چی بدم این همه ضد افتاب  هرکی میبره سیاه نمیشه ولی تو نمیدونم چرا یهو این اتفاق میوفته برات☹☹

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تمام مارکایه ایرانی زدم از همش بدتر مای و هیدرودرمه مای که بعد چند وقت صورت داغون و پیر و چردک می ...

منم چند ساله فقط ایرانی میزنم..دیگه صورتم پراز جوش زیرپوستی و جوش و اینا شده...لوازم ارایشی هم اصلا استفاده نمیکنم‌برا همین گفتم پول خوراکی و چیزای بیخودی رو جمع کنم اینو بخرم😅😅 که به صورتم ساخته..خیلی سبکه...در کل خیلی خوبه...

درست میشه دایی  
ببین درموبای..... بای و درما ..درماگور....اوسرین ...اینا واقعا خوبه...ولی خیلییییییییییییییی گرونه.. ...

من یه عالمه مرطوب کننده و ضدآفتاب آشغالی دارم اگه فقط یدونه ضدآفتاب و مرطوب کننده خوب مارک خارجی داشتم بهتر بود ارزونترم میفتاد واسم 

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍
برامن پولش مهم نیس من پوستم چربه وسفید  ازطرفی هر ضد افتابی میزنم جوش میزنمو سیاه میشم . دکتر د ...

ببین این برای پوست چرب و سفیده..بژ روشنه...سیاه هم نمیکنه...بزار سایتشو برات بفرستم برو نظر کاربرا رو بخون...اکثرا رضایت داشتن....پوست شما هم مثل خواهرمه..اون که وحشتناک جوش میزد...دکترش یه پماد بهش داده فکر کنم ۵۰..  الان پوستش عالی شده‌‌‌‌.....ولی دیگه پمادش نیست 😫😫😫😫😫نمیدونم چرا همه چی کمیاب شده..

درماگورم خوبه..ولی اون تیره میکنه...

درست میشه دایی  

خانومابرا پوست چرب چی پیشنهاد میدبد ضد افتاب پولش مهم نیس

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ببین این برای پوست چرب و سفیده..بژ روشنه...سیاه هم نمیکنه...بزار سایتشو برات بفرستم برو نظر کاربرا ر ...

پس برم بگم چی میخوام؟میشه دقیق اسمشو بگی بهم؟

من یه عالمه مرطوب کننده و ضدآفتاب آشغالی دارم اگه فقط یدونه ضدآفتاب و مرطوب کننده خوب مارک خارجی داش ...

خب یبار خارجی امتحان کن..من که میخرمش ..اکثر دوستام به پوستاشون اینقدر میرسن...دکتر میرن...بعد من دلم نمیاد یه کرم خوب بخرم😶

چکار کنیم وضع مالی جالب نیست  😅دلم نمیاد..

درست میشه دایی  
خانومابرا پوست چرب چی پیشنهاد میدبد ضد افتاب پولش مهم نیس

به نظرم همین سه تایی که گفتم.برو داروخانه رامین تو میدان فردوسی اگه تهرانی راهنماییت میکنن..

درست میشه دایی  
به نظرم همین سه تایی که گفتم.برو داروخانه رامین تو میدان فردوسی اگه تهرانی راهنماییت میکنن..

نه اصفهانم 

پس برم بگم چی میخوام؟میشه دقیق اسمشو بگی بهم؟

ببین ادرسشو برات فرستادم..اول برو نظراتو بخون..تحقیق کن..چون من خودم خیلی تحقیق کردم.البته چند بارم استفاده کردم خوب بود..

درست میشه دایی