2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هیچکاری نمیکنه من ۳ بار ب سر دخترم زدم انگار ن انگار بیچاره سرش تاول زده بود یکی دوبار نفت رو اسپری کردم رو موهاش و یکساعت شونه کردم بعدم لوسیون خریدم از داروخونه ۸ ساعت گذاشتم موند شستم رف یسری تخم هاش مونده بود ک مرده بودن اونارم با قیچی با حوصله تارهای مورو زدم رف

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
ببین هیچکاری نمیکنه من ۳ بار ب سر دخترم زدم انگار ن انگار بیچاره سرش تاول زده بود یکی دوبار نفت رو ا ...

نفت که دسترسی ندارم از کجا بیارم؟چه لوسیونی زدی؟شپش مثل کابوس میمونه خودم میتونم برم رنگ کنم و خلاص بشم اما خواهرزادم چی اونو چیکار کنم تو سرپسرمم دوتا تخم شپش دیدم فردا باید کل خونه رو زیرو رو کنم

نفت که دسترسی ندارم از کجا بیارم؟چه لوسیونی زدی؟شپش مثل کابوس میمونه خودم میتونم برم رنگ کنم و خلاص ...

لوسیون دای لیس بخر اگه دوباره دیدی در هفته دوم دوباره بذار روسرش بعد اسپری درمین بخر ب لباسا رختخاب فرش کمد همه جا اسپری کن میرن

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
لوسیون دای لیس بخر اگه دوباره دیدی در هفته دوم دوباره بذار روسرش بعد اسپری درمین بخر ب لباسا رختخاب ...

هردوتاشو داروخونه داره واس پسرم ک سه سالشه ضرر نداره؟