2777
2789
عنوان

تومخی

247 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها خوبین 

دوستان من فردا دوستمو دعوت کردم خونمون شوهرم ولی دوستمو نمیشناسه میگ چرا دعوت کردی مگ من دوستامو میارم خونه رفته رومخم انقد عصابم خورده مگه من ادم نیستم خب منم دوست دارم با دوستام وقت بگذرون میگ تو فردا مهمون خونت نمیاد خود دانی بیاد منم از این رو ب اون رو میشم شما باشبن چیکار میکنین خدایی خیلی رفت رو مخم نمیدونم چشه اصن عصابمو داغون کرد منم باهاش دعوام شد گفتم ب تو ربط نداره پس توام بیخود میکنی میری پیش دوستات فقط برای من عیب داره 

الان شما بودین چیکار میکردین راهنمایی کنین لطفا مخم کار نمیکنه زشته بگم نیا خب

ب دوستت زنگ بزن بگو ی مشکلی پیش اومده کنسلش کن.. اتو دست شوهرت نده عزیزم... مردا اگه لج کنن.. فاتحه اون زندگی و باید خوند... اول بگو باشه بعد باسیاست کم کم با محبت نظرش و عوض کن.. با پنبه سر ببر

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شوهر منم رو اين چيزا حساسه طبيعيه چون زندگيشونو دوست دارن و ميخوان رو زندگي کنترل داشته باشن شوهر منم اگه دوستمو نشناسه اجازه نميده زياد سخت نگير مردا فقط با زبون خوش و نرم رام ميشن با بددهني و لجبازي بدتر ميشه 

درسته کينه خوب نيست،اما زشته يه بديايی بی جواب بمونه  
عزيزم شوهر منم رو اين چيزا حساسه طبيعيه چون زندگيشونو دوست دارن و ميخوان رو زندگي کنترل داشته باشن ش ...

خب چیکار کنم زشته اخه چ گیری افتادما اخه حتا نمیذاره برم خونه دوستام

خب چیکار کنم زشته اخه چ گیری افتادما اخه حتا نمیذاره برم خونه دوستام

جامعه الان يه کم بد شده و مردا ميترسن زنشونو از دست بدن تو به دوستت بگو شرمنده امشب مادرشوهرم اينا زنگ زدن ک بيا خونمون انشاالله روزي ديگه قرار ميذاريم ...شوهرت بيشتر به دردت ميخوره تا دوستت..عزيزم چند وقته ازدواج کردي؟

درسته کينه خوب نيست،اما زشته يه بديايی بی جواب بمونه