2777
2789
عنوان

تومخی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست
بنظرم راهی نداری جز اینکه با زبون خوش و چاپلوسی یجوری شوهرتو راضی کنی تا فردا دوستت بیاد و رد بشه بر ...

بگم بیاد ی ی دروغی بگم‌بهش ک نیاد ولی روم نمیشه خیلی زشته ب نظرم اگر این کارو کنم عادت میکنه ک هر چی اون میگه باید همین باشه اونوقت دیگه پرو میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو لوله های آبمون شکسته آب قطع فردا قرار بیان درست کنن . بگو خودمم رفتم خونه مادرشوهرم

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
دوسالو ۵ماهه ۶سالم دوست بودیم 

ببين شوهر منم رو اين چيزا گير ميده سعي کن ي مدت به حرفش گوش بدي يا وقتي چيزي ازش ميخواي بادقربون صدقه ازش بخواه البته چيزاي منطقي اونم مطمئن باش درست ميشه فقط لجبازي بدترش ميکنه فقط اعتمادشو جلب کن

درسته کينه خوب نيست،اما زشته يه بديايی بی جواب بمونه  
بگم بیاد ی ی دروغی بگم‌بهش ک نیاد ولی روم نمیشه خیلی زشته ب نظرم اگر این کارو کنم عادت میکنه ک هر چی ...

واسه دفعه بعد از قبل هماهنگ کن بعد دعوت کن 

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

[QUOTE=97253891]بگم بیاد ی ی دروغی بگم‌بهش ک نیاد ولی روم نمیشه خیلی زشته ب نظرم اگر این کارو کنم عادت میکنه ک هر چی ...[/QUOTE

میدونی چیه ؟ ما زنها باید قبول کنیم یه وقتایی بی سیاستی میکنیم 

قبول کن خودتم یه حرفی زدی که شوهرت جری شده . 

تا وقتی میشه با زبون خوش و نرم حرف زد چرا دعوا؟

من میگم همین الان برو با شوهرت حرف بزن آروم و بهش بگو من دوستم رو دعوت کردم و خیلی زشته کنسلش کنم تو هم لطفا یه فردا رو‌با من همراهی کن و بزار خوش بگذره 

بگو لوله های آبمون شکسته آب قطع فردا قرار بیان درست کنن . بگو خودمم رفتم خونه مادرشوهرم

خب میگم ب نظرت این کارو کنم شوهرم پرو نمیشه عادت کنه ک اره بازم بخاد اینجوری کنه اخه حرفش خیلی غیر منطقیه میگم خودت چرا فلانی میگه من مردم چ ربطی داره زن نباید دوستشو دعوت کنه ب خونش خیلی بی ربط حرف میزنه

[QUOTE=97253891]بگم بیاد ی ی دروغی بگم‌بهش ک نیاد ولی روم نمیشه خیلی زشته ب نظرم اگر این کارو کنم عا ...

خابیده اقا ب خدا هیچی نگفتم گفتم فردا دوستم میخا  بیاد اینجا میگه چرا قبلش ب من نگفتی جمعه بهش گفتم میگه من ک یادم‌نیست دیگ ب من چ که یادش نمیمونه چیزی بخدا عصابمو خورد کرده انگار من ادم نیستم خودش ازاده هنوزم من خنگ گیر نمیدم ک اون فقط بلده گیر بده

خب میگم ب نظرت این کارو کنم شوهرم پرو نمیشه عادت کنه ک اره بازم بخاد اینجوری کنه اخه حرفش خیلی غیر م ...

اون الان میخواد لجبازی کنه مطمئن باش ببینه تو کوتاه اومدی نظرش عوض,میشه

اون الان میخواد لجبازی کنه مطمئن باش ببینه تو کوتاه اومدی نظرش عوض,میشه

انقد استرس گرفتم حالت تحوع دارم درک نمیکنم اصن این اخلاق مضخرفه مردارو ینی چی زنو ادم‌نمیدونن خب ماهم دل داریم‌حق نداریم دوستمونو دعوت کنیم خونه

عزيزم توكه ميدوني خوشش نمياد چرا دوستتو دعوت ميكني كه حالا اينجوري بشه!!!!ببين الان زندگيت واجب تره يا دوستت؟؟؟؟؟

همين الان يه پيام بده به دوستت بگو فردا كنسله و مشكلي واست پيش اومده.مطمئن باش دوستت خودش متوجه ميشه!!!اگه زنگ بزني شايد خجالت بكشي اما پيام دادن اينجور مواقع راحت تره.بعدچند روز ديگه زنگش بزن از دلش دربيار!!!

یه روز خوب میاد

[QUOTE=97254763]خابیده اقا ب خدا هیچی نگفتم گفتم فردا دوستم میخا  بیاد اینجا میگه چرا قبلش ب من نگفتی جمعه بهش ...[/QUOTE]

ببين وقتي ببينه فردا دعوت دوستتو كنسل كردي مطمئن باش عذاب وجدان ميگيره!!!! 

یه روز خوب میاد