2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم همینطورم تازه چون قرص میخورم بهم میگن روانی!!! 

از سکوت من سواستفاده شده و چندساله بی احترامی هاشون را عادی کردن. جالبه به شوهرم که میگم و از خودم دفاع میکنم میگه لطفا پرم نکن. خنده داره حرفش مشخصه کی این حرفو بهش یادداده

والا بعضی وقتا میگم کاش خونه بابام میموندم حداقل مشکلم یکی بود الان که چی شوهر دارم ولی خرجمو خودم میدم کارای اداری خودم انجام میدم محبت هم که نمیشه بهم  

خب باهاشون قطع ارتباط کن

خیرسرم اومدم همین کارو کردم حالا شوهره شیر شده و عاشق و دلباخته اونا. از قدیم میگف باهاشون قطع رابطه کن ولی من صبر میکردم حالا که من نمیرم اون با اونا شده

از سکوت من سواستفاده شده و چندساله بی احترامی هاشون را عادی کردن. جالبه به شوهرم که میگم و از خودم د ...

برا من که دیگه کار از توهین گذشته بخدا دارم دیونه میشم. حس میکنم دیگه توان ادامه ندارم اصلا. دارم به جدایی فک میکنم خودمم نمیدونم باید چیکار کنم

خیرسرم اومدم همین کارو کردم حالا شوهره شیر شده و عاشق و دلباخته اونا. از قدیم میگف باهاشون قطع رابطه ...

باید خودت سیاستشو داشته باشی عزیزم من ی پسر عمه دارم زنش خوب نیس اصلا هروقت میرم خونه عمم دارن پشته ززنش حرف میزنن بعد خونه پسرعمم که میرم اون داره پشت عمم حرف میزنه حالا اخرشم اومد کلااا شوهرشو کشوند سمت خودش جوری ک شوهرشم با مامان خودش دیه خوب نیس و کاملا طرف زنشه 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  
برا من که دیگه کار از توهین گذشته بخدا دارم دیونه میشم. حس میکنم دیگه توان ادامه ندارم اصلا. دارم به ...

منم حس میکنم خانواده شوهر خیلی خوشحال میشن بی احترامی ایجاد بشه چون راحت تر میتونن عروس بعدش بزنن. من یک خواهر شوهر دارم بسیار حسود و بخیه وقتی میبینمت از چشماش آتش حسد میزنه بیرون و نمیتونه خودشو کنترل کنه

باید خودت سیاستشو داشته باشی عزیزم من ی پسر عمه دارم زنش خوب نیس اصلا هروقت میرم خونه عمم دارن پشته ...

من اصلا با کسی راجع بهشون حرف نمیزنم. نمیدونم والا چه سیاستی بکار بگیرم. شوهره تا جایی که تونسته پولامو گرفته منم بهش محبت اضافی دارم همیشه

باید خودت سیاستشو داشته باشی عزیزم من ی پسر عمه دارم زنش خوب نیس اصلا هروقت میرم خونه عمم دارن پشته ...

بخدا دوست ندارم رابطش با مادرش بد بشه ولی خیلی عذابم دادن که الان حاضر نیستم ببینمشون