2777
2789

سلام دوستان  مامانم چند مدتیه همش میگه شکم درد دارم  ولی از دکتر میترسه همیشه بش میگم برو دکتر  ببین علت چیه راضی نمیشه  حالا چند روز پیش رفت براش سونوگرافی نوشت امروز سونو داد  بش گفتن سنگ کیسه صفرا داره  تو رو خدا بهم بگین خدای نکرده  تو اطرافیان یا فک و فامیل کسی اینجوری بوده. آیا  با دارو خوب میشه یا نه 

آخه من به مامانم خیلی حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش فوقش عمل می کنن درش میارن

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
آخه مامانم از دکتر به شدت میترسه میگه عمل نمیکنم از طرفی خودش فشار خون و قند داره  و خیلی مراعا ...

باید بره متخصص داخلی.. پزشک متخصص تمام موادی که داره رو بررسی میکنه و نسبت به شرایطش درمان میکنه.... اینجا کی چه میدونه چیکار باید بکنه!! جدی بره درمان کنه که رفته رفته سخت تر میشه.. ممکنه اوایل با دارو درست بشه ولی بمونه حتما باید جراحی بشه..بستگی داره تو چه مرحله ای باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای