2777
2789
عنوان

غلبه سودا در بارداری

3290 بازدید | 11 پست

تقریبا بعد ماه رمضان ویار شدید گرفتم که دکتر برام دمیتورون نوشت سی روز خوردم تقریبا بهتر شده بودم که عوارض شدیدی از جمله نابینایی موقت و یبوست فوق العاده شدید دچار شدم که دفع با خون ریزی داشتم و دکتر گفت دیگه نباید بخورم و با این حالت تهوع باید بسازم از اون روز تغذیه ام واقعا خراب شده چیزای شور فقط یکم حالم رو بهتر میکنه 

رب انار رو نمک زیاد میزنم میخورم تا کمی بهتر بشم 

حالا چند روزه شدیدا خارش گرفتم ، خودم سودایی هستم ولی احساس میکنم سودام خیلی خیلی بالا زده زود عصبی میشم بی حوصله ام خوابم خیلی بد و کم شده میترسم برای جنین خطر داشته باشه 

نمیدنم چکار کنم کسی راهی میدونه که راهنماییم کنه

ببخشید طولانی شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هندونه بخور خیلی خوبه

میوه واقعا حالم رو بد میکنه مخصوصا اگه شیرین باشه ، با زور ولی کم کم میخورم ولی بعدش

انقدر که فقط به خودم میپیچم از حالت تهوع دیونه میشم

اصلا کلا سیستم گوارشم بهم ریخته😭😭😭😭

اگه میگی سودا اون رب انار خیلی سرده خیلی پس بهتر کنار بزاریش

ربش ملسه رو به اعتداله ولی همین یکم حالم رو بهتر میکنه ولی بازم سعی میکنم نخورم چون خوده رب هم تا شور شور نشه نمیتونم بخورم😢

وای منم عین تو

سودام زده بالا ب شدت عصبی ام

ب غیر دوغ و چیز شور و ترش هیچی حالمو خوب نمیکنه

خیلی بده اینجور

من میخام برم پیش دکتر طب سنتی ی نسخه ای برام بپیچع 

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

من بیچاره شدم از ویار، هنوزم دارم، بالاآوردن کمتر شده ولی همش تهوع و دهن تلخ، اعصاب خورد هم که جای خودشو داره

یه دکتر طب سنتی، یه شربت از شرکت جالینوس داد بهم، عصاره میوه به و سرکه و عسل و زنجبیل داد، یه کم بهترم

میشه برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات بفرستی  
وای منم عین تو سودام زده بالا ب شدت عصبی ام ب غیر دوغ و چیز شور و ترش هیچی حالمو خوب نمیکنه خیلی ...

خیلی بده

غیر سردی هیچی دلم نمیبره

خیار با نمک زیاد و غذا هم کته ماست😭😭😭

حالا دو هفته دیگه میرم مشهد شاید اونجا پیش دکتر اقوام که پزشک سنتیه برم

خدا کنه تا اون موقعه بهتر بشم

ان‌شاء‌الله شما هم زود خوب بشی

خیلی بده غیر سردی هیچی دلم نمیبره خیار با نمک زیاد و غذا هم کته ماست😭😭😭 حالا دو هفته دیگه میرم ...

انشالا  ک ویارمون رفت بهتر بشیم 

میگن ب جنسیت بچه هم  ربط داره جنین پسر بیشتر تمایل ب سردیجات داره .

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
انشالا  ک ویارمون رفت بهتر بشیم  میگن ب جنسیت بچه هم  ربط داره جنین پسر بیشتر تمایل ...

من بارداری قبلیم که پسر بود اصلا اینطور نبودم خیلی حالم خوب بود حالت تهوع ام فقط یه ماه اونم خفیف بود

این یکی هم رفتم سونو گفت احتمال ۸۰ درصد پسره ولی هنوز کامل مشخص نیست

بعید میدونم به جنسیت ربط داشته باشه ، طب سنتی میگه قبل بارداری باید اصلاح مزاج انجام بشه اگه نشه برای دفع سموم و مواد زائد بدن ویار شدید به وجود میاد که اصولا هم برای سلامتی نباید جلوی حالت تهوع رو با دارو گرفت😖

چی بگم ، ان‌شاءالله هر چه زودتر بهتر بشیم🙇‍♀️

وای منم عین تو سودام زده بالا ب شدت عصبی ام ب غیر دوغ و چیز شور و ترش هیچی حالمو خوب نمیکنه خیلی ...

عزیزم یه پیجی بهت معرفی میکنم تواینستا دکترطب سنتیه خیلی خوبه حتما بهش پیام بده@tebabat_online