دخترا من هفته یازده بارداری هستم، دو روزه کمردرد دارم. و کمی هم زیر دلم سمت چپ تیر می کشید، امروز هم کمرم کلا حالت گرفتگی مبهمی داره، تیر کشیدنا هم متناوب هست. قبلا سقط داشتم. نگرانم. بیاین بگین چه اتفاقی داره برام می افته. نگرانم
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
درد شدید نیست. ولی هست. استراحت می کنم که میشه ولی باز پیداش میشه دراز می کشم کمردرد و ندارم. فقط لحظه ای که راه میرم درد کمر دارم ولی تیر کشیدنه هستش، حتی وقتی در حالت دراز کش هستم. شدید نیست، خفیفه ولی متناوب
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش ب دکترت بگی.منم درد دارم منتظرم برم سونو ببینم طول سرویکسم کم نباشه
دکترم فقط روزهای زوج هست. الان اومدم بیمارستان. اینجا هم شیر تو شیره. حسابی ناراحتم
از ساعت هفت عصر تا همین الان : ۴۵ دقیقه بامداد درگیر بودم. رفتم بیمارستان تخصصی زایمان مثلا. پزشک نداشت، فقط ماما بود. آزمایش و...
خدا رو شکر گفت خطر سقط نیست، عفونت دارم
خداروشکر ک خطر سقط نیست خداروشکر برای عفونت دارو داد دیگ حتما سر ساعت مصرف کن ان شالله خودت و ...
اره عزیزم. امیدوارم شما هم همهی عزیرات سالم و خوشبخت باشن.
دعا کنید خدا برام سالم نگهش داره و سالم ی عمر کنارم باشه.