2777
2789
عنوان

دکتر محبی بینی

11165 بازدید | 38 پست

بچه ها کسی هست که بینیشو با دکتر محبی عمل کرده باشه؟؟؟؟

چرا انقد وقتدهیش افتضاااحه اخه

خدایا همه چیو همون موقع بهمون بده که ذوقشو داریم 🙏🏼❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پیجی تواینستا است عکس ازاوناییی  که بینیشون خراب شده میزاره نصفش ماله محبی,پبشنهاد میکنم نری& ...

نه من خیلی از کاراشو از نزدیک دیدم واقعا عالین 

بعد مدل بینی من رو فقططط اون خوب میتونه عمل کنه 

چون بینی من فقط یه شکستگی کوچیک داره که یکم ناهمواری ایجاد کرده والا همه چیش اکیه میخوام فوق طبیعی باشه بعد جراحیشم به روش بسته باشه

من اینقد سردرگمم هرکی یه دکتر میگه توفقط نظرت رومحبی براعمل؟ 

اره اخه میدونی بینی من هیچ مشکل خاصی نداره 

محبی بینیهای مدل من رو خیلی خوب در میاره 

شما باید ببینی کدوم دکتر کارش مدل بینی شماست چون یسری ها گوشتی رو خوب عمل میکنن یسریا استخونی مثلا دکتر افلاکی واسه گوشتی خیلییی خوبه دکتر بنیادی هم واسه استخونی خیلی خوبه من مامانم پیش بنیادی وقت گرفت

نه فقط تو پیج جراحان زیبایی فک کنم کاراشو دیدم  ناراضی زیاد داشت  

یسری پیج ها واسه دکترا خیلی میزنن 

من نمیگم محبی کارش یکه و اینا چون بالاخره اشکالاتی پیش میاد اما پیج ها از دکترا اخاذی میکنن دکتر باج نده واسش میزنن به پیجا اطمینان نکن زیاد

اره اخه میدونی بینی من هیچ مشکل خاصی نداره  محبی بینیهای مدل من رو خیلی خوب در میاره  شم ...

استخونی منم. تعریف بنیادی شنیدم هزینه ش چقدر شد؟ آره درسته من میگم کسی باشه مدل بینی من تو کارش خیلی باشه

من خودم پارسال جراحی کردم ،  دکرتم صالح محبی بود .  برام  مهم بود  بعد از جراحی مشکل تنفسی نگیرم  به  خاطر همین با خیلی وسواس  دکترمو انتخاب کردم .  الان از جراحیم واقعا  راضیم  تازه یادمه اون  سال  به نسبت جراحای دیگه با  اینکه کارشم  با اونا قابل  قیاس نبود  هزینه متعارفی  ازم گرفت