2777
2789

سلام بچه ها. به نظرتون بازار کار و آینده رشته روانشناسی خوبه؟ اگه توی دانشگاه های تهران درس بخونیم 

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگه فوق بگیری ودوره های مربی گری بری بازار کارش عالیه

واقعا؟ شما روانشناسی خوندین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بله. نیاز جامعه است اگه خوب کارکنی وشخصیت یه روانشناس رو داشته باشید عالیه 

شما روانشناسی خوندین؟ الان شاغل هستین؟

اگه علاقه داری بخون 

ولی اگه دوست داری تجربی بخون و ماماشو و مهاجرت کن

منم مثل تو میخواستم روانشناسی بالینی بخونم ولی دیدم بازار خوبی توی خارج نداره زیاد و خوب پذیرش نمیکنن 

ولی اگه دوست داری روانشناسیو و دوست داری توی ایران بمونی بخون💋 

از نظر من نه

اگه دو مقطع نخونی که نمیتونی کار کنی

از دانشگاه درمیای هیچی بلد نیستی باید کارگاه بری کلی پول بدی

بعد باید امتحان مصاحبه بدی تا مجوز بگیری

بعد هر جا میری کار کنی میگن با مراجع بیا

اگه بخاطر بازار کار داری درس میخونی! صادقانه عرض کنم روانشناس خوبی نمیشی! دکتر پولی فقط به فکر جیبشه و دلیوزی نداره

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

سلام گلم باید استخدامی ها رو شرکت کنی وگرنه بخوای خودت کار پیدا کنی شاید پیدا بشه ولی نتونی حقوق خوبی بگیری چندر غاز شاید

من خواهرم فوق لیسانس روانشناسی داره استخدامی شرکت کرد و الان معلم هستش و استاد دانشگاه و کلاس خصوصی معلولین هم داره

ولی دو تا خواهرشوهرام هر دو روانشناسی خوندن و خونه دارو بچه دارن

اگه علاقه داری بخون  ولی اگه دوست داری تجربی بخون و ماماشو و مهاجرت کن منم مثل تو میخواستم رو ...

اتفاقا روانشناسی تو آمریکا خیلی پرطرفداره.

ولی چون یه شغل وابسته به فرهنگ و زبانه( تا حدودی) به خاطر همین پذیرشش به نسبت روند سخت تری داره و نیاز به تلاش خیلی زیاد

برا مهاجرت شغل های مهندسی خیلی خوبن.

پرستاری هم شنیدم خوبه

اگه علاقه داری بخون  ولی اگه دوست داری تجربی بخون و ماماشو و مهاجرت کن منم مثل تو میخواستم رو ...

عزیزم من رشته ام تجربی بود و سال آینده میخوام کنکور بدم ، رشته روانشناسی رو دوست دارم ولی خب بازار کار هم مهمه ، تا جایی که میدونم مامایی توی ایران اشباع شده