2777
2789
عنوان

يكي بياد به داد من برسه

131 بازدید | 21 پست

خانماي عزيز خواهرانه ازتون كمك ميخوام من چون بچهام دوتا رو پشت سره بدنيا آوردم مادر شوهرم بيشتر پسرم از بچگي پيش خودش ميبرد يكي دوروز بعد درباره مياوردش منم گفتم داره از رو دلسوزي اينكار ميكنه ساده بودم حالا ديگه پسرم چهارسالشه دخترم دوسالش پسرمو شديدا به خودش وابسته كرده كه منو باباش به اسم صدا ميزنه يعني اون همش ما رو به اسم بهش ياد داده بچه قاطي كرده به من ميگه مامان ب اونم ميگه ماملن  پسرم من جلوش بميرم نگاهم نميكنه حالا دو روز رفته اونجا هر چي زنگ ميزنم ميگم بفرستش باباش مياد سراغش ميگه نمياد😳دوست نداره بياد منم دلم برا بچم تنگ ميشه من نخواستم اين خوبي كردنشونو بچمم ميخوام بچم ميخوام  چجور اينا رو از سرش بندازم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه خودت بربچترنزدیک تر بشی ...و باهاش بازی کنی توی خونه بیرون ببرش ..نزارش اونجا هم نره ...اونجوری ب بچه نگو نباید بری یه وقت میره میگه مامانم نمیزاره بچست دیگه ...هر بار یه بهونه بیار یهویی قطع نکن رابطشونو کمــ کمــ نزار بره طولانی کن مدت سر زدنتو کم کم 

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

چه کاره اشتباهی بوده کردی؟؟؟ عجبا.. 

به بهونه پارک، سفر یا جایزه بیارینش وقتیم اومد دیگه نفرستش تو خونم همدیگه رو مامان و بابا صدا کتین تا عادت کنه

الان اینکارو نکنی پس فردا میگه فرق گذاشتی!! 

[QUOTE=97174687]مادرشوهرم يهو مثل غول از در مياد ميگه ساكتو ببند بريم من كه زياد نميرم اونجا[/QUOTE

بگو نه نبرش دخترم تنهاست اذیتم میکنه برکارام نمیرسم بزار همینجا با هم باشن سرگرم بشن منم ب کارام برسم 

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

قطعا مادر بودن فقط به دنیا اوردن یا سیر نگهداشتن شکم بچه نیست...بچه بیشتر جذب محبت میشه

با سیاست بچه ات رو جذب خودت کن لازم نیست تلاش اضافی کنی یا ارامش خودتو و بقیه رو بگیری .... 

خدا هست.
بگو نه مامان لازم نیس بیاد، هرچیم بچه گریه کرد یل مادر شوهرت اصراز بگو نه! 

بخدا من خيلي با خانواده شوهرم خوبم نميخوام روم تو روشون باز شه ولي اينا هم درك نميكنن ك بچه بايد ور دل بابا مامان خودش باشه