2777
2789

بگو:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏
وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2987574/آقامون-خوشگلهبچه ها برا این تاپیک گزارش بدید که پاک بشه

یه عکس توشه دوس ندارم تو گوگل باشه حواسم نبود اول حذف کنم ثبت شد

زمانیکه مرگم  فرا برسد این منم که باید بمیرم ؛پس بگذار آنگونه که میخواهم زندگی کنم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک صلوات هدیه کن به امام رضا تا در این‌روز ولادتش گره از مشکل من حقیر باز بشه.انشالله خودتونم حاجت ر ...

انشالله حاجتت روا، التماس دعا، امام رضا خیلی مهربونه دست خالی گدای در خونه اش رو رد نمیکنه

آقا جان ای امام رئوف بحق همین لحظه اذان ظهر و این نوشته و دستم که فقط یادتورو مینویسه

هرکی توی این جمع هست که حاجت داره خودت تمام حاجتهاش رو بده

مگع کسی هم هست حاجتمند نباشه و کسی هست ک شمارو صدا نزنه

همه مون محتاج دستگیری شما هستیم

ما ها که روسیاهیم شما که آقایی و بزرگی باید دست مارو بگیری شما ک ضامن آهو میشی چطور ممکنه نگاهی از روی مهربه ما نکنی

بخاطر مادرت زهرا بخاطر عزیز دلت جواد همه مریضا رو شفا بده همهههه مریضا رو آقاجان

به اون مریض مصلحتی عاشورا قسمت میدم هرچی مریض هست رو همین الان همین سروقت اذان ظهر شفا بدی

الهی فدات بشم ...

🍃🍃🍃
آقا جان ای امام رئوف بحق همین لحظه اذان ظهر و این نوشته و دستم که فقط یادتورو مینویسه هرکی توی این ...

انشا الله، خدا حاجت همه رو بحق امام رضا برآورده بخیر کنه، امین