2777
2789
عنوان

یه کم بهم مشاوره بدین

125 بازدید | 36 پست

چندروز پیش یه تایپک زدم که متنش این بود(( 4 ساله ک ازدواج کردم بچه ام ندارم همسرم پسرعمومه ما کرج بودیم و همسرم تهران توی دوران عقد خیلی میومد خونمون به هرمناسبتی یا هر تعطیلی اینقد تند تند میومدبعداز ازدواجمون من اصلا اصلا نمیومد فقط منم یه بار اونم واسه پاگشا رفتم دوروز موندمو برگشتم دیگه بعدش نمیزاشت برم خودشم نمیومد (من دختری بودم ک خیییییییییییییلی بابایی بودم و اون مدتی ک نمیدیمش هر شبم گریه بود)هرچی باش حرف میزدم اصلا اصلا نمیزاشت من همجوره هواشو داشتم از نظر احترام از نظر مالی بعدعروسی گفت نمیتونم خونه بگیرم یک سال با مامانش اینا توی یه خونه مشترک زندگی کردم پابه پاش کار میکردمو میکنم تا قسطامونو بدیم بااینکه هزارتومنم بهم خرجی نمیده و مانتو خریدنموشده عید به عید اینقد منو نبرد ک بعد 8 ماه رفتم سرد خونه بابامو دیدم من 8 ماه ندیدمش تا این که فوت کرد و دیگم هیچ وقت نمیتونم بابایی امو ببینم بعدش فوت بابام بعد یک سال اونم با گریه و زاری و التماسای من 1 روز باهم رفتیم مامانمو داداشمو ببینم از اون به بعد هر 6 یا 7 ماه منو یه روز میبره اون باید از 3 ماه جلوتر اینقد حرف بزنم التماس کنم گریه کنم ک برم بخدا دیگه خسته شدم همیشه این مشکلو دارم ))

حالا من تصمیمو گرفتم امروز قراره با مامانش که زنعمو خودمم میشه صحبت کنم اگه درست بشه که هیچی(که بعید میدونم درست بشه)اگه نه که چندروز به عنوان قهر میرم خونه مامانم و اقدام به طلاق میکنم اینم بگم تو این مدت مامانم یه چندباری اومد خونمون ولی آقا اینقد بد اخلاقی و اخم کرد که مامانم گفت شوهرت از من خوشش نمیاد نمونم خیلی بهتره الان نزدیک 3 هفتس که تو خونه اصلا با هم صحبت نمیکنیم فقط اون هروقت نیاز جنسی داشته باشه میاد نیازشو برطرف میکنه و میره و من هیچ حسی دیگه بهش ندارم  توی این 3 هفته من اوایل وقتی غذا درست میکردم نمیخورد دیگه منم اصلا هیچی درست نمیکنم چون واقعا اعصاب ندارم یعنی دارم دیوونه میشم بخدا

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث دیگه خرجی ندانشه من شاغلم و توی قسطا خیلی کمک میکنم به طوری که سر برج پول کم میارم ولی انگار نه انگار حتی واسه کرایه ماشینمم لنگ باشم بهم نمیده 

خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللیییییییییییییییییی خسیسه

نمیگه مشکلم چیه باخانوادت؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

یه سری برو خونه مامانت اینا دیگ برنگرد یه مدت تا درست شه

اگر ب مادرشوهرت ح بزنی و بویی ببره ک میخوای واسه قهر بری اگر شوهرت درست نشه، بی شک نمی‌ذاره بری اصلا 

بالاخره طرف پسرشه

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

طلاق بهترین گزینه وقتی بچه نداری و هنوز جوونی 

بگی طلاق به التماس میفته

خوبه فامیلتم هست باید شرایططو درک میکرد 

مگ تو عروسک جنسی هستی ک فقط نیازش رو برطرف کنه و بره زنش شدی ک آرامش داشته باشین  زندگی بس ازین باهم راه بیاین همو درک کنین روز اول تورو از همون خانواده ای ک اخمو تخم میکنه بهشون نمیزاره بری پیششون به التماس گرفته حالا بد شدن تو هم دختر همون خانواده ای اونا بدن تو هم بدی

بگو خودت الان میتونی با مامانت رابطه نداشته باشی بابا تو نبینی

این موضوع و دوطرفه کن اگ اون نمیاد توهم نرو

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
چی شدکه ازاول کوتاه اومدی؟ چراخودت نیومدی خونه بابات اینا؟

خریت کردم سنم کم بود هرچی مامانم اینا میگفتن خودتو کوچیک نکن نمیفهمیدم

مشاوره برو مسئل زندگیته

من یه بار مشاوره رفتم گفت باید با شوهرت حرف بزنم وقتی  بهش گفتم کلی دادو بیداد کرد که مگه من روانیم