2777
2789
عنوان

چرا دکتر که میدونست بچم چیه بهم نگفت؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 48 پست

فک کنم تو آن تی اگه پسر باشه قطعی میگن ولی دخترباشه به طور قطع نمیگن که شاید احتمالا پسر باشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه فرقی داره

شاید برای یک عده فرق داشته باشه 

برای من فرقی نداره مادر😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شهر مام اگ دختر باشه نمیگن،حتی انومالی هم نمیگن،میگن برو دکترت بهت میگه

مگه دختر چشه 

بعضیا با اینکه تحصیل کرده ان خیر سرشون هنوز انگار تو عصر جاهلیت بسر میبرن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
مگه دختر چشه

دختر مونس و همدم پدر و مادره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
انشالله عزیزمممم دخترداشتم ارزوی منم بود

خدا حفظش کنه 

انشالله زیر سایه پدر و مادرش به بهترینا برسه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
من ک نگفتم چیزیشه کلا فرهنگ بدی رایجه البته شهر خودم نیس،من اومدم شهر شوهرم اینا،باورت میشه فقط بد ...

خدا عقلشون بده