صبح همتون بخیر..خانومای کرمانی عزیز متخصص زنان توی کرمان دکتر افسانه السادات مشکانی خوبه کارش یا خانم دکتر صدیقه حمزه نژادی؟؟یا یه متخصص خوب ک میشناسبدبگید میخام زیرنظرش برم و برای تشکیل قلب
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
حمزه نژاد که اصلا.افسانه سادات هم من یکی دوبار رفتم خوب بود ولی در کل من دکتر ضمیری بودم واقعا هم کارش رو قبول دارم
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
آره عزیزم ... منصف هم هست اگه خواستی شماره منشیش رو بهت بدم وقت بگیری ؟
اگه بخاطر دستگاه سونو میری که حمزه نژاد سونو داره.افسانه هم سونو داره ولی پولش رو حداگانه میگیره😶😶ولی ضمیری نداره سونو
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
من سال ۹۵تحت نظر دکتر طیبی بود بارداریمو.ماه ۷طیبی رفت المان وپروندمو داد ببرم پیش مشکانی.عاااالی بود .خداییش سرارینم هم خوب بود.مشکانی فقط هزینه هاس بالاس