2777
2789
عنوان

خانومای کرمانی بیایین یلحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12530 بازدید | 43 پست
خب بپرسین از خود پرسنلش که دکتراش کیان  بعد نطر سنجی کنین  دکتر کامیاب هم تعریفشو شنیدم&nb ...

یکیش مشکانیه میگنم کارش خوبه .اره کامیابم منم شنیدم.ادم گیج میشه اصلا

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
بچه ها  برای طبیعی هم متخصص میاد توبیمارستان بالای سرت یانه مامامیاد؟؟

متخصص میاد عزیزم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر . کرمان دکتری که سزارین اختیاری قبول کنه میشناسید؟

حمزه نزاد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
عه شنیده بودم نمیاد برای این پرسیدم🤪

نه بابا من سر دو تا بچه هام دکتر بالا سرم بود.البته بیمه تکمیلی هستم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نه بابا من سر دو تا بچه هام دکتر بالا سرم بود.البته بیمه تکمیلی هستم

عزیزم شما یا اطرافیانتون اگر کسی لباس داشت خاست بده بیرون به یه فرد مستحقی 

من لباس ها رو میخام کرمانم 

چه بچه گونه چه برا خودتون

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

دکتر_# مشکانی اصلا نرید

از هرکی که چند بار پیشش رفته باشه بپرسی میگه که اصلا اخلاق نداره با اون مطب شلوغ مبلغ و درهم برهمش 

اگر واقعا چند تا دکتر خوب رفته باشی اصلا مشکانی رو به عنوان دکتر انتخاب نمیکنی 

من اول حاملگیم لکه بینی داشتم یه جور بدی با من برخورد کرد انگار از در مطب بیرون کرد 

گفت پاشو برو ببینم هیچی توش هست ؟ انگار با آدم حرف میزنه بیشعور اصلا نذاشت من چیزی بگم. من فقط یه توضیح یک دقیقه ای از وضعیتم داده بودم . خودم فک کردم ناسزایی چیزی گفتم‌این همچین کرد . 

به خدا تا رسیدم به سونوگرافی و دکتر چک‌کرد فقط فحش و نفرین نثارش کردم آخرم جوابو نبردم پیشش فرداش رفتم میش دکتر سالاری 

این قدر مهربون و با اخلاق و خداشناس

بعد از چند نفر پرسیدم گفتن اخلاقش اینجوریه

حداشاهده دوستم حامله بوده بهش گفته کیست داری تشخیص حاملگی رو نداده

دکتر_# مشکانی اصلا نرید از هرکی که چند بار پیشش رفته باشه بپرسی میگه که اصلا اخلاق نداره با اون مط ...

سلام دقیقا برا منم این اتفاق افتاد وقتی از مطبش اومدم بیرون گفتم دیگه همه چیز تمومه انقدر منو ترسوند و بد باهام حرف زد دیگه امیدی نداشتم 

شما هماتوم داشتین؟

من پیش هردودکتر رفته ام. درواقع دوتااز بدترینهای کرمانن متاسفانه.

دکتر حمزه نژاد ک تشخیص غلط داشت برامن و خیلی باعجله ویزیت میکنه. و اما دکتر مشکانی بسیار بداخلاق، بی حوصله، ویزیت همزمان چند بیمار و اصلا حریم بیمار رو رعایت نمیکنه،هرگز هرگز هرگز پیش این دکتر نرید.

من پیش هردودکتر رفته ام. درواقع دوتااز بدترینهای کرمانن متاسفانه.دکتر حمزه نژاد ک تشخیص غلط داشت برا ...

ببخشید برای عفونت قارچ وا *ژن کدوم دکتر توکرمان خوبه من اشنا نیستم اولین باره اینطوری شدم 

8