2777
2789
عنوان

خانومای کرمانی بیایین یلحظه..

12528 بازدید | 43 پست

صبح همتون بخیر..خانومای کرمانی عزیز متخصص زنان توی کرمان دکتر افسانه السادات مشکانی خوبه کارش یا خانم دکتر صدیقه حمزه نژادی؟؟یا یه متخصص خوب ک میشناسبدبگید میخام زیرنظرش برم و برای تشکیل قلب

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

دکتر مهدیه سادات مصطفوی عااالیه 

استقلال 2 مطبشه

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

حمزه نژاد که اصلا.افسانه سادات هم من یکی دوبار رفتم خوب بود ولی در کل من دکتر ضمیری بودم واقعا هم کارش رو قبول دارم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دکتر مهربون و خوش اخلاقیه کارشم بیست

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
[QUOTE=97154852]دکتر مهدیه سادات مصطفوی عااالیه  استقلال 2 مطبشه[/QUOTواقعا؟؟دستگاه سونو داره خ ...

آره عزیزم ... منصف هم هست اگه خواستی شماره منشیش رو بهت بدم وقت بگیری ؟

[QUOTE=97154852]دکتر مهدیه سادات مصطفوی عااالیه  استقلال 2 مطبشه[/QUOTواقعا؟؟دستگاه سونو داره خ ...

اگه بخاطر دستگاه سونو میری که حمزه نژاد سونو داره.‌افسانه هم سونو داره ولی پولش رو حداگانه میگیره😶😶ولی ضمیری نداره سونو

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
جدا؟؟☹ادرسش کجاست

مطبش توی بیمارستان مهرگان