2777
2789
اولاش کش داره ولی خداییش آخراش خیلی هیجان داره

خدا کنه،کم کم میخواستم نصفه ولش کنم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم نخوندم  تو خوندی قشنگه؟  موضوعش چیه؟

کلن موضوعش باهرچی تاالان خوندی فرق داره راجبه ی پسره ک همه عک میکنن هم جنس بازه حتی خونوادش غافل از اینکه پسره پلیسه و ماموریت داره

همه بهش سرکوفت میزنن اذیتش میکنن کلن خیلی جالبه ولی چاپ شده نصفش بسشتر تو برنامه رمان اینا نیس

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
عاشقانه ولی اخرش قشنگ تموم شه

ازدواج اجباری

ماه من

دالان بهشت

پرستارمن

شرط زندگیم

بی تو باتو بدون تو

سیاه بازی 

یه شاخه گل برای تو

هیشکی مثل تو نبود

رکسانا 

قشاع

اشک سرد 

بانوی قصه 

به من بگو لیلی 

رز قرمز

بامن حرف بزن

به مسیر چشمهای تو

بادیگارد 

جایی که قلب انجاست

چیز هایی هم هست

اقامغرور خانوم لجباز

بادیگارد 

بانوی عمارت 

عشقم را باور کن

دلواپس توام

عشق فلفلی

دختر افتاب

عشق بی تو 

اینجا زنی عاشقانه میبارد

😂😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

در همسایگی گودزیلا... همسایه من... پشت کوه... ویلای وحشت... نیما... صرفا جهت اینک خرفهم شی... خلاصه خ خوندم اینا یادم اومد قشنگه 

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
ازدواج اجباری ماه من دالان بهشت پرستارمن شرط زندگیم بی تو باتو بدون تو سیاه بازی  یه شاخ ...

نههههههه باباااا

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند

بستگی داره چه سبکی بخوای

رمان دختر دبیرستانی ها که فقط موضوعات مثلث عشقی دارن رو نمیدونم

ولی برای سنین بالاتر رامشگر خوبه

کتایهای خالد حسینی هم ایرانی نیستن ولی عالین

بادبادک باز

هزار خورشید تابان 

و کوهستان طنین انداز شد

بهتره به ترتیب بخونی تا سیر تحول نویسنده رو عمیقا حس کنی

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....