2777
2789

من و جاریم ک عروس اوله.به شدت مقایسه میشیم..جاریمم خوشکل تر و پولدلرتر از منه و هبشکی من و تحویل نمیگیره..منم بعد چن تا راه حل..الان با جاریم مجبوری تو جمع گرم میگیرم و صحبت میکنم؟؟ با اینک خیلی حسودو بدخواهمه..از قوم شهر ب جاری بد ذات پناه میبرم😞😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرم قوم شوهر هرچی که باشن از جاری بدتر نیستن باز خود دانی. اینکه گرم میگیری هم بد نیس، شمشیر از رو نبستی که، دو تا سلام چطوری میگی با لبخند تموم میشه میره

خودتو دس بالا بگیر 

اول به خودت به خودت ارزش بده اعتماد به نفس داشته باش که بعدا اونا احترامت بزارن

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
بهترین کار بی تفاوتیه  از کی تا حالا جاری مهم شده

اینجوری ک تنها میمونم تو جمعا..اتفاقا جاریمم خیلی متلک بهم میپرونه سر این موضوع ک من عزیزترم حتی جلو جمع..من همش میگم اره 😐

جاری من عروس پسر دومه من عروس پسر آخرم برادرشونر اول و سومم مجردن خب....

بعد من همیشه توسط مادرشوهرم با جاریم مقایسه میشم و این کفریم می‌کنه اونم همش جوابشو میده ها منم الان دیگه بعد زایمانم دمشو چیدم هرچی گف مودبانه جوابشو دادم الان دیگه چیزی نمیگه جاریمم دیگه دیر ب دیر میاد اینم قدر منو دونسته اینم بگم من طبقه پایینم مادرشوهر طبقه بالا و مادرشوهرش خاله بابامه.درکت میکنم کاملا خانمی

روشت بد نیست ...اما من هر کی خودشووو میگیره برام خودمووو میگیرم براش ...چه برتری داره هر دومون خدا افریده ...پولداره و خوشکله واسه خودشه ...شمام یه حسن هایی داری که ایشون ندارن ...بنظرم ضعف نشون نده ..‌‌بهش احترام بزار اما خودتم بگیر

خودتو دس بالا بگیر  اول به خودت به خودت ارزش بده اعتماد به نفس داشته باش که بعدا اونا احترامت ...

باور کن خیلی مثبت اندیشم..منم ظاهرم متوسطه.. رو ظاهر و ارایش و اخلاقمم خیلی کار میکنم ولی جاریم بیش از حد خوشکل و خوش قیافس..😣

چرا مقایسه میکنن اصلا  شنا دو تا ادم متفاوت هستین عزیزم اسکال نداره به خدا پناه بیار و بخواد دل ...

آره.. باور کن از خدام فاصله گرفتم..چون آرامشی برام نمونده..تو جمعاشون همیشه نفر دومم..همیشه بغض دارم