باید بری دفتر اسناد رسمی با شوهرت ،بهت وکالت تام طلاق بده برای حضانت هم تا هفت سالگی حضانتش با شماست و بالای نه ساله حق انتخاب داره برای بین سن هفت تا نه هم باید شوهرت حضانتش بهت بده
چند وقت پیشا یه بار که من میخواستم وکالت طلاق بکیرم گفتن با 4تا شاهد باید برین دفتر اسناد رسمی اونجا یه وکالت محضری تنظیم کنین فک کنم میشه حضانت بچه و توافقات دیگه رو هم تو بند ها و تبصره هاش بنویسین
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من شوهرم بیرونم کرده چندروزه خونه بابامم گفتم اگه این کارو کنی برمیگردم قبول کرده خونه رو هم میخواد ...
نمیدونم عزیزم اگه قضیه انقد مهمه که بهتره با یه وکیل مشورت کنی به هرحال هرچقد حق مشاوره بدی میارزه