2777
2789

خداروشکرمادشوهرمن خوبه خانمه خیلی باشخصیته طوری رفتارنمیکنه که عروس حتی بشینه درموردش عیبت کنه احترام خودشونگه داره حتی من نباشم پشت من به شوهرم بدنمیگه احساس میکنم بعدخدا اونه کهصلاح مارومیخادوخیرماروچرادخالت زیادداشته ها امامن گذاشتم سردلسوزی بخدا حتی ارایشگاهمم خودم امتخاب نکردم خی لی ام امروزی ام ولی هرحرفی روحرف نکردم وگرنه که سنگ روسنگ بندنمیشد

بمن خیلی حرف گفتن و دلمو شکستن ولی خدا عینشو گذاشته تو کاسشون باور کنبن من به بد کسی راضی نیستم حتی ...

اره چوب خدا صدا نداره. مادرم تعریف میکنه مامان بزرگم یه بلاهایی که سرش نمیاورده کلی تهمت و تحقیر و متلک گفته به مامانمم گفته نازا . خاسته برا بابام زن بگیره . بعد از ۷ سال منو حامله میشه به بابام گفته این بچه سوزنیه از تخم خارجیه. قربون خدا برم عمه ام شوهر کرد نازایی گرفت طلاقش دادن تو ازدواج مجددش آی وی اف کرد به قول مادر بزرگم بچه سوزنی. اره چوب خدا صدا نداره

👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها تنها راهش جواب دادن  اصلا به شوهرتون نگین من اوایل میگفتم و بحث ضعف خودمو میرسوندم ...

منم صدام میلرزه . نمیتونم جوابشون رو بدم همون موقع بی دست و پام😬

👑
اه مث خاهر شوهر من. اونم همش پز میده که دختر فلانی منت داداش منو دلشته. دمش گرررم جاریت این سری خاهر ...

دقیقا مثل من

بعدوقتی منم یک بار ازخاستگارم گفتم سریع خواهرشوهرم باد گرفت هیچی نگفت

خیلی رو دارن بخدا

توکل به خدا . . .

خواهر شوهرم بهم گفت الهی مامانت داغ پسراش به دلش بمونه زبونش لال که داغ پسر خودش به دلش موند یبارم پدرشوهرم از باغ دوستش انگور اورد برامون شوهرم خواست تحویلش بگیره الکی گفت وای نیلو ازین انگورا خیلی دوست داره اونم گفت اره دیگه سیب سرخ و دست چلاغ اومد ادامه بده انگور خوب نصیب شغال شوهرم حرفشو قطع کرد گفت بابا اشتباه گفتی الان جای این ضرب المثل نبودا باباشم گفت چرا درست گفتم خیلی دلم شکست اما یک کلمه جواب ندادم به ماه نگذشت دست پسرش شکست تو تصادف دهن بچش سرویس شد . زبون جواب دادن ندارم اما خدا رو دارم

چی گفتی تو جوابش؟

گفتم اتفاقا همون فلانی ک به شما این حرف و زده(فامیل مشترکمونه) به منم گفت چرا میخوای زنه این پسر بشی مامانش خیلی بدجنسه و خورده شیشه داره😎 همینطور خشکش زد بعدشم گفتم اره بابا مردم حرف مفت زیاد میزنن

)ولی واااااقعا اون فامیلمون این حرف و به من زده بودا)

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

دوست پسرم گفت عکستو نشون فامیلام دادم یکی گفته باید دماغشو عمل کنه هرچند دماغم خدایی ضایع نیست خیلی ، هرچی گفتم بگو کی گفته نگفت ولی اگ بفهمم گیساشو میکنم دلم نشکست ولی بم برخورد