2777
2789

خودشون تاحالا بهم چیزی نگفتن اصلااااااااااا خیلی ماهن ولی عمه کوچیکش سر جهازم با اینکه خیلییییییی خوب بود گفت جهاز برون میگیری؟ گفتم نه گفت جهاز نداری یا از اینایی هستی که به خرج داماد ولی به اسم عروسه  

من بی حجابم یه بارم مثلا تیکه انداخت گفت ما خانوادمون همه مقیدن حالا یسریا جدید اومدن بی حیایی گری میکنن    

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر زیاد میزنن 

واسه خونه كلللل طلاهامو فروختم .بعد ك منو دید یه ساعت انداختم مادرشوهرم خندید گفت طلا نداری ب این رواوردی😒 بعدشم ب شوهرم گفته من منظوری نداشتم.ب خودمم گفت چراانقد همه چی بهت برمیخوره 😑طلبكارم شد

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

از خیلی هاش

یکیش اینکه من باردار بودم با شوهرم قهر بودم خونه بابام بودم مادرشوهرم و دخترش گفتن پسرم طلاقش بده براش دختر میگیریم 

یا چند وقت پیش مادرشوهرم پشت سرم گفته چشم ندارم ببینمش فقط پسرم و دو تا بچه هاشو میخوام 

به جون بچه هام تا حالا کوچترین بی احترامی بهشون نکردم 

هر کس  به طریقی دل ما میشکند 

بی خیال شدم و هربار یه چیزی میگن مثل خنگا نگاشون میکنم با خودم  میگم خوب حالا که چی راحت شدید خوبید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
آخی .. چرا؟😭

دعوامون شد گفت خیابونی یتیم....منم حالشو گرفتما

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

من‌مریضم و نباید تا چند وقت باردار بشم ....خواهرشوهرم جلو روم گف دلم واسه داداشم میسوزه فقط مریض اورد و برد بیمارستان تو زندگیش(مادرشم سرطان داش فوت شده)

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

مادر شوهرم جلوم گفت خدا دیدیش  که بچه بهش نمیده 

منظورش بابام بود اخه جانبازشد دیگه بچه دار نشد

هیچوقت یادم نمی ره

هیچوقت

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین

خیلی زیاده ،حالا بماند پشت سرم چیا میگن ،جاریم  تپلوسفید بود بماند که الان چاق شده ،من لاغرم یه بار مادر شوهرم گفت انقد به بعضیا طلا میاد ادم دوست داره هی طلا بگیره اونوقت عقد بود

میگفتی پس آه یتیم ب زمین گرم میزنتت خاکبرسر

خودم به زمینش زدم حرفایی زدم ک به عمرش نشنیده بود.هفته بعدش چکش برگشت خورد

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍