2777
2789
عنوان

جفت پایین لولانگ و خلفیkhalfi

252 بازدید | 8 پست

سلام. جواب سنوم رو برم پیش دکتر گفت جفت خلفی و لولانگ. گفتم مشکلیه گفت نه اصلا هیچی نیست. هم نزدیکی کن هم کار کن. گفت بچه ات هم خوبه. دکترمم فوق تخصص داره. حالااینجا هی نظر میدن جفت خلفی لولاینگ فلان اینه اونه. بعدم سئوال بعدیم اینه کسی بوده جفتش خلفی لولاینگ باشه؟ khalfi low lying 

عشقم دخترم و باباشه

نميدونم عزيزم اصولا دكترا ميگن استراحت و دوري از نزديكي من خودمم جفتم پايينه همه اينا رو رعايت كردم ضرر نداره تا بره بالا رعايت ميكنم فردا سنو دارم ببينم رفته بالا يا نه

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
نميدونم عزيزم اصولا دكترا ميگن استراحت و دوري از نزديكي من خودمم جفتم پايينه همه اينا رو رعايت كردم ...

بسلامتی عزیزم. ولی بمن گفت کاراتو انجام بده. نرماله لولانگ. حالا من به شوهرم گفتم استراحت نیمه مطلق دکتر بهم داده و دخول نه... به هر جهت احتیاط شرط عقله

عشقم دخترم و باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ان تی اول فهمیدم جفتم خلفی و کامل سرراهی هستش تو غربالگری دوم که هفته ۱۶ دادم جفتم شد لولینگ امروزم هفته ۱۹ رفتم انومالی خداروشکررررر کامل رفت بالا

اما دکتر من از اولش گفت رعایت کن استراحت مطلق نداد اما استراحت نسبی داد من خودم خیلییی رعایت کردم نه غذا درست کردم نه کار خونه کردم،نزدیکی هم ممنون کرده بود 

که با رعایت درست شد اگه رعایت کنین تو هفته های پایین ميره بالا ب احتمال خیلییی زیاد،هرچي رعایت کنین ب نفع خودتون هستش دوست عزیز😊

ایشالااااا بسلامتی بگذرونید این دوران رو 🙏😍😅

شاید اينبار خدا میخواهد که خودش چتر تو باشد.. خدایا تودلیم رو به تو میسپارم،ميدونم تنهام نمیزاری و نگهدارشی.🙏🌹