2777
2789

عزیزان من 17 تیر آزمایش بتا دادم که 201/4 بود که 3 روز تاخیر داشتم و روز سی سیکلم بود. امروز دکتر گفت باید آزمایشمو تکرار کنم و بتا 1119 بود. به نظرتون خوبه؟ و اینکه امروز هفته چندم هستم؟ 19 خرداد اولین روز پریودی آخرین دورم بوده

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

عالیه نترس بتا برع بالا خوبه نره بالا بده چون پایین بوده شک کرده لقاحت دیر بوده گلی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
عالیه نترس بتا برع بالا خوبه نره بالا بده چون پایین بوده شک کرده لقاحت دیر بوده گلی

خدا رو شکر. کم نیست الان بتا؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مثل منی شما..منم 5 شنبه ازمایش دادم 1088 بود..گفتن دوشنبه برم واسه سونو

سونو واسه چی؟