2777
2789
عنوان

چرا ما اینجوری نمیشیم

321 بازدید | 11 پست

میگم تو این رمان ها دختر و پسر با هم برخورد میکنن میفتن رو زمین  چنااان باکلاس تو بغل هم میفتن چشم تو چشم لباشون رو هم من هر وقت افتادم محکم رو لگن افتادم 😭😭😭همه هم هر و کر بهم خندیدن مخصوصا پسرا 😩😩

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بگو تو هم مثل منی 😖😢

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دبیرستانی که بودم با دوستم توی فرهنگسرا قرار داشتم، من توی حیاط منتظرش بودم، دیدم داره میاد، همینطوری سرش پایین بود و داشت تند تند میومد و حواسش هم به جلو نبود، از روبروش هم یه آقای چهارشونه و قد بلند داشت میومد. خلاصه این دو تا رفتن توی بغل هم و من فقط دیدم دوستم همونطوری راهشو کج کرد یه طرف دیگه. حتی سرشو بلند نکرد ببینه به کی خورده..   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
تازه اگه شانس بیاریم خشتک مون پاره نشه😁

آره اون روز هم شلوار گل گلی پوشیده باشیم 😓😒

یه بار دبیرستانی که بودم با دوستم توی فرهنگسرا قرار داشتم، من توی حیاط منتظرش بودم، دیدم داره میاد، ...

تو هم کیف کردی من خودم کسی بیفته خیلی خندم میگیره 😁

تو هم کیف کردی من خودم کسی بیفته خیلی خندم میگیره 😁

خیلی صحنه جالبی بود. دوستم ریزه میزه... اون آقا هم قد بلند و چهارشونه... منم خندم گرفته بود، به زور جلوی خندمو گرفتم، چون تنها منتظر نشسته بودم، نمیشد با صدای بلند و خیال راحت بخندم... ولی وقتی خودش اومد پیشم دیگه راحت خندیدم بهش...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب