2777
2789
خطرناک نیست؟؟؟

نه عزیزم بخاطرشیاف ویبوسته 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک نیست؟؟؟

خیالت راحت هیچی نیست فقط شکمت کارکنه دیگه نمیادش 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شما واسه یبوست چیکار کردین؟ من هفته ای یه بار شاید شکمم کار کنه و اونم ببخشید اسهالی

عزیزم اب زیاد بخور من روزی 6 لیتر اب میخورم بعدش خوب نشدی قرص سی لاکس یا شربت لاکسی ژل بخور من توی بارداریم استفاده کردم شکمم روزی 2بار کار میکنه

من هم دیابت بارداری دارم هم یه بار سابقه سقط واسه همین میترسم

نترس عزیزم برنج حذف کن نون جو بخور میوه کم قند بخور زودی قندت پایین میادش

مصرف چربی در بارداری همیشه هم بد نیست؛ درواقع این موضوع بستگی به نوع چربی‌های مصرفی شما دارد. برخی از چربی‌ها مضر هستند و باعث افزایش چربی خون در بارداری می‌شوند و سلامت شما و جنین را به خطر می‌اندازند. اما چربی‌های سالم منبع خوبی از انرژی هستند و به بدن برای جذب برخی مواد مغذی کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند اسیدهای چرب ضروری را که بدن شما قادر به ساخت آن نیست‌، فراهم آورند که برای رشد کودک شما در طول بارداری بسیار مهم است. در این مقاله همه چیز را درباره نوع و اندازه مجاز مصرف چربی در بارداری به شما خواهیم گفت.