2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا امشب درست کردم فقط مونده سرخ کنم

سیب زمینی نگینی کردم چند دقیقه تو اب جوشوندم

ی پیاز ریز کردم تفت دادم بعد سیب زمینی هارو اضافه کردم فلفل سیاه و زردچوبه و نمک زدم گذاشتم تا اندازه‌ای بمونه ک سیب زمینی نرم بشه و با هم زدن یخورده له بشه

گشنیز خرد شده هم ریختم بهمراه پودر تخم گشنیز

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سیب زمینی ابپز جعفری نمک زردچوبه تخم گشنیز پودر شده فلفل ادویه کاری کمی .پیاز سرخ شده....

همه رو ترکیب کرده و لای نون میپیچیم

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
بچه ها من سمبوسه درست می کنم توش یه عالمه روغن میره می خوریم انگار روغن می خوریم  چکار کنم؟

تو موادش زیاد روغن نریز بعد سرخ شدن هم بذار رو دستمال تمیز روغنش گرفته شه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بچه ها من سمبوسه درست می کنم توش یه عالمه روغن میره می خوریم انگار روغن می خوریم  چکار کنم؟

خب قبل از اينكه از تابه دربيارى با دوتا كفگير روى تابه بگيرش كه روغن اضافش از يكى از زاويه هاش خارج بشه. بعد هم روى دستمال آشپزخونه بذارش تا روغنش جذب دستمال بشه

موقع سرخ كردن هم شعله ش خيلى كم نباشه چون روغن زياد جذب ميكنه اينطورى

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بذار روغنت داغ بشه،،،سنبوسه رو که گذاشتی سریع بردار،،،،اینجوری روعن نمیخوره زیاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم من جنوبیم ما اینجوری درست میکنیم

پیازداغ بعدش تره ریز خوردشده رو تفت میدیم بعدش سیبزمینی ابپز(خیلی نرم نشه نیم پز باشه) رنده میکنیم و با بقیه مواد تفت میدیم زردچوبه و فلفل . بعدشم نون لواش رو نواری ببر و موادو بزار لاش و مثلثی تاکن و سرخ کن

عزیزم من جنوبیم ما اینجوری درست میکنیم پیازداغ بعدش تره ریز خوردشده رو تفت میدیم بعدش سیبزمینی ابپز ...

ها مانم همیجوری درس میکنیم 😋

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨